DEJAN STANKOVIĆ OBOŽAVA ALEKSANDRA DRAGOVIĆA: Uputio jasnu poruku Zvezdi, kada je DEFANZIVAC u pitanju! Zna zašto ga ne puštaju!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

kolegijalno

DEJAN STANKOVIĆ OBOŽAVA ALEKSANDRA DRAGOVIĆA: Uputio jasnu poruku Zvezdi, kada je DEFANZIVAC u pitanju! Zna zašto ga ne puštaju!

Fudbal -

Dejan Stanković po svaku cenu želeo je Aleksandra Dragovića uz sebe, kada je napustio Crvenu zvezdu.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Trudio se Dejan Stanković da privoli Aleksandra Stankovića da mu se prošle zime pridruži u Sampdoriji, a ove u Ferencvarošu. Čini se da je to nemoguća misija, a toga je svestan i Deki.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je u Novogodišnjem intervjuu za Kurir koliko znači Aleksandar Dragović za klub sa Marakane. Nije tajna da uprava crveno-belih čini sve da nekadašnjeg reprezentativca Austrije ostavi do kraja karijere u Beogradu.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Aleksandar Dragović pored fudbalskih ima i ljudske kvalitete, a to cene treneri. Zato je Dejan Stanković imao poruku za čelnike Crvene zvezde kada je u pitanju kapiten i njegov status u klubu.

- Želeo sam Draga, ali to je prošlost. Poznajem ga od vremena kada je imao 18 godina. Dugo se znamo! Drago je Zvezdin! Suvo zlato kao čovek i kao igrač. Ima harizmu, energiju, rođeni je lider. Da sam na Zvezdinom mestu ne bih ga puštao! Iskreno vam kažem. Znam i da oni to čine, žele da ga zadrže po svaku cenu. Razumem ih. Dragović ima ugovor, Zvezda ima minus u prvenstvu, sledi im borba za titulu, stoga mi je i jasno zašto ga ne puštaju. Radi se o lojalnom momku, velikom profesionalcu... Dobrom tipu, da budem jasan - rekao je Dejan Stanković za Kurir i dodao:

- Obožavam takve momke. Plus, Zvezda uz njega i njegovo znanje može da iškoluje veliki broj štopera. Eto vam primera Strahinje Erakovića. Čujem da imaju još jednog bisera (Veljko Milosavljević op.a.). Zato Drago treba da ostane u Zvezdi.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez pisane dozvole autora i uredništva Kurira

Kurir sport/A. Radonić

01:40

Dragović posle utakmice protiv Monaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track