MIHO, KAD BIH MOGAO JOŠ MINUT SA TOBOM, DA TE NEŠTO PITAM: Deki otkrio da će Siniša uvek imati posebno mesto u njegovom životu!
Foto: Starsport©

prijatelji i kumovi

MIHO, KAD BIH MOGAO JOŠ MINUT SA TOBOM, DA TE NEŠTO PITAM: Deki otkrio da će Siniša uvek imati posebno mesto u njegovom životu!

Fudbal -

Dejan Stanković teško je podneo prerani odlazak Siniše Mihajlovića krajem prošle godine. Veliko prijateljstvo, krunisano kumstvima nije prekinuto smrću legendarnog srpskog fudbalera.

Dejan Stanković, Siniša Mihajlović
foto: valter Parisotto / LaPresse / Profimedia

Nedavno je bila godišnjica smrti Siniše Mihajlovića. Dejan Stanković je za Kurir otkrio koliko mu nedostaje Miha.

- Mnogo! Baš mnogo! Kad sam bio klinac skupljao sam lopte Mihi, Jugi, Robiju... Nismo se znali, ali mi je Miha svojim postupcima pokazao šta znači zvezdaštvo i šta predstavljaju boje i grb Crvene zvezde. Često ga sanjam! Mnogo mi fali. Prošlo je godinu dana, veoma brzo. Kao da je juče bilo. Video sam se sa njegovom porodicom kada smo davali pomen... Zagrlili smo se, setili lepih trenutaka - rekao je Dejan Stanković i nastavio:

- U Mihi sam izgubio pravog prijatelja, osobu koja je uvek bila tu za mene. Fali mi minut sa njim, da ga nešto pitam... Sećanje na njega mi niko neće uzeti, odnos sa njim ću ljubomorno čuvati dok sam živ. Ne može moj bol da se meri sa Arijaninim i Mihinom decom, ali imam svoj svet u kojem on zauzima posebno mesto. Brzo smo ga izgubili... Kako vreme bude prolazilo, bićemo svesni kakva je gromada Miha bio.

Dejan Stanković, Sven Goran Erikson, Siniša Mihajlović
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Mediji su nedavno objavili da je Sven Goran Erikson teško bolestan, a bio je vaš prvi trener u Italiji.

- Prošlog petka sam poslao jedan lep video za Svena, za jednu italijansku TV, gde smo se oglasili svi mi njegovi bivši igrači. Da vam kažem, Sven je svojim radom uticao na mnoge igrače da postanu treneri. Mančini, Inzagi, Konseisao, Almeida, Simeone, Nesta, Miha i ja... Svi smo mi radili sa Eriksonom i odlučili da radimo ovaj posao. Sven Goran Erikson je pre svega bio jedan veliki gospodin! Bio je oličenje kulture na klupi. Funkcinisao je na njemu svojstven način. To nikada pre, a ni posle nisam video. Poznavajući ga znam da neće odustati, boriće se do kraja - jasan je Dejan Stanković.

Kurir sport/A. Radonić

00:17

Dejan Stanković čestitao Kuriru 20. rođendan: Nastavite jako, hrabro i uspešno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track