FUDBALERI PARTIZANA OTPUTOVALI NA PRIPREME NA KIPAR: Mateus Saldanja nije u avionu! Evo kad stiže u Larnaku!
Foto: www.partizan.rs

pošli i klinci

FUDBALERI PARTIZANA OTPUTOVALI NA PRIPREME NA KIPAR: Mateus Saldanja nije u avionu! Evo kad stiže u Larnaku!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana predvođeni trenerom Igorom Duljajom otputovali su na pripreme na Kipar. U Larnaki će raditi do 1. februara, kada je planiran povratak za Beograd.

Igor Duljaj
foto: www.partizan

Prvi deo priprema crno-beli su odradili u Beogradu, u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik“ kombinujući vežbe snage i sticanje kondicije uz rad na terenu.

Fudbaleri Partizana boraviće u hotelu „Golden Bay“ koji u svom sklopu ima teniske terene, kao i SPA i fitnes centar. Šef stručnog štaba Igor Duljaj, na pripreme je poveo 28 igrača, uključujući i golmane: Aleksandra Jovanovića, Nemanju Stevanovića, Đorđa Mihajlovića i Marka Krunića.

1 / 7 Foto: www.partizan

Prvom timu će se, tokom dela priprema na Kipru, pridružiti i igrači iz omladinske škole Mihajlo Petrović i Milan Roganović. Brazilac Mateus Saldanja će se ekipi pridružiti 20. januara. Da podsetimo, klubovi iz Rusije, Turske i Italije raspitivali su se za napadača Partizana i nije isključeno da napusti klub, ukoliko dođe ponuda koja ne može da se odbije.

Mateus Saldanja, Mateuš Saldanja
foto: foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

Na spisku putnika se nalaze: Bibars Natho, Gajas Zahid, Aldo Kalulu, Frenki Kanute, Nemanja Stevanović, Aleksandar Šćekić, Aleksandar Jovanović, Nikola Antić, Siniša Saničanin, Nejtan de Medina, Aleksandar Filipović, Svetozar Marković, Zlatan Šehović, Nemanja Nikolić, Aranđel Stojković, Nikola Miličić, Marko Živković, Dušan Jovanović, Bogdan Mirčetić, Nemanja Trifunović, Samed Baždar, Ksander Severina, Marko Krunić, Đorđe Mihajlović, Janko Jevremović, Mateja Stjepanović, Mihajlo Petrović i Milan Roganović.

Kurir sport

01:40

Jovanović: Partizan je veliki klub i mora da se poštuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track