BULIĆ OSNOVAO SPORTSKO DRUŠVO "Železnik", Đorđe: Za koga bih se borio nego za svoj rodni kraj!
Foto: Privatna Arhiva

Planovi

BULIĆ OSNOVAO SPORTSKO DRUŠVO "Železnik", Đorđe: Za koga bih se borio nego za svoj rodni kraj!

Fudbal -

Sportsko društvo "Železnik" kojem pripada fudbalski klub "Železnik", ženski fudbalski klub "Železnik" kao i boksersko uduženje "Železnik" na čijem je čelu Đorđe Bulić juče je zvanično osnovano.

Papiri su zavedeni u APR-u, a Bulić je fudbalski klub "Radnički" prepustio bratu Draganu Buliću.

Aca Bulić, Ana Čurčić, Ana Slavnić, Đorđe Bulić
foto: Privatna arhiva, Instagram/ana_curcic_official, Damir Dervišagić

- U Radničkom sam bio od 2010-te do 2021-e godine. Jedanaest lepih godina sam proveo tamo. Klub je bio u jako lošem stanju kad sam ga preuzeo, ali sam uspeo da ga stabilizujem. Doveo sam sadašnje zakupce restorana, napravio uz pomoć prijatelja Dejena Lazarevića tri mini vestačka terena, školu fudbala doveo na zavidan nivo i da ne navodim. Međutim, imalo je tu još dosta posla. Godine 2021.sam klub prepustio bratu Draganu koji ga uspešno vodi već dve i po godine. On je uveo dosta novina i unapredio klub na svim nivoima. Tamo sam ostao kao počasni predsednik - kaže Đorđe.

Jusa Bulić, mlađi sin Juse Bulića, Đorđe Bulić
foto: Privatna arhiva

On se osvrnuo i na sportsko društvo "Železnik": - Imamo podršku svih sportskih saveza i jedva čekam da se ispune svi pravni uslovi da postanemo deo ozbiljnih sportskih organizacija. Želim da proširim ovo sportsko društvo i da jednog dana imamo mnogo članova iz Železnika, a i šire. Osnivači našeg sportskog društva su: FK Železnik,ŽFK Železnik i BU Železnik. Uz njih pregovaramo i sa još par klubova da nam se odmah priključe - priča direktor kluba i otkriva koga bi voleo da vidi kao člana ovog sportskog društva: - Iskreno:FMP Železnik. Oni su ponos Železnika i me vidim zašto ne bi bili deo nas. Radićemo i na tome, ali polako. Tek smo počeli. Imam velike planove. Hoću da se izborim za našu decu,naše buduće sportiste. Voleo bih da se pomažemo,da budemo jedna velika porodica. Uostalom, ja sam rođen ovde. Za koga bi se borio nego za svoj kraj,za moj Železnik- poručuje Bulić.

FK Železnik, Đorđe Bulić
foto: Privatna arhiva
00:26

Australijan open, atmosfera, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track