GOTOVO JE! KOSTA NEDELJKOVIĆ POTPISAO ZA ASTON VILU: Primio ga čuveni Monći koji je oduševljen dolaskom mladog Srbina u Englesku!
Foto: www.avfc.co.uk

kraj sage

GOTOVO JE! KOSTA NEDELJKOVIĆ POTPISAO ZA ASTON VILU: Primio ga čuveni Monći koji je oduševljen dolaskom mladog Srbina u Englesku!

Fudbal -

Kosta Nedeljković, otkrovenje FK Crvena zvezda u tekućoj sezoni, od ponedeljka veče je fudbaler Aston Vile. Zvanično.

Kosta Nedeljković, Monći
foto: www.avfc.co.uk

Mladi fudbaler Kosta Nedeljković (18) u pratnji menadžera Zorana Pavlovića stigao je tokom vikenda u Birmingem. Nakon što je upoznao ljude iz sportskog menadžmenta kluba, pre svih sportskog direktora Ramona Rodrigeza Mendeha Monćija, prošao je lekarske preglede, a potom potpisao petogodišnji ugovor sa Aston Vilom.

Kosta Nedeljković, Monći, Zoran Pavlović
foto: Privatna Arhiva

Član engleske Premijer lige potom se oglasio i na zvaničnoj internet stranici kluba.

"Aston Vila sa zadovoljstvom najavljuje potpisivanje ugovora sa Kostom Nedeljkovićem. Defanzivac dolazi iz Crvene zvezde i ostatak sezone 2023/24. provešće na pozajmici u srpskom klubu. Proizvod omladinske akademije Crvene zvezde, Nedeljković se na startu ove sezone probio u prvi tim, a predstavljao je Srbiju i na omladinskom međunarodnom nivou.

Dobro došao Kosta!"

FK Crvena zvezda ukupno će od transfera i kroz bonuse ostvariti profit od 9.000.000 evra, a imaće i 15 odsto od naredne prodaje Koste Nedeljkovića. Mladi fudbaler odigraće prolećni deo sezone u crveno-belom dresu, a onda se od juna priključiti Aston Vili.

Posle zaključenja ugovora između Aston Vile i Koste Nedeljkovića, klupskim saopštenjem oglasila se i Crvena zvezda:

"Transfer Koste Nedeljkovića u Aston vilu je realizovan, a mladi fudbaler će ostati u Crvenoj zvezdi do kraja sezone i pomoći će našoj ekipi da osvoji duplu krunu. Talentovani desni bek je ponikao u Omladinskoj školi FK Crvena zvezda i od malena pokazivao veliko zvezdaštvo i pravi odnos prema dresu i grbu našeg kluba. Nedeljković je prikazao talenat i borbenost kako na utakmicama domaćeg prvenstva, tako i na mečevima Lige šampiona. Crvena zvezda je izuzetno ponosna što je Kosta Nedeljković jedan od izdanaka njene akademije koja nastavlja sa stvaranjem mladih talenata i kvalitetnih igrača, a verujemo da će tako biti i u budućnosti".

Kurir sport

01:34

Nedeljković posle poraza od Jang Bojsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track