NA RUCI - TROSOBAN STAN, NAJNOVIJI PORŠE I MNOGO ZLATA! Vlahović "obrnuo igricu" - PAŠĆETE U NESVEST kad čujete kolko mu košta sat
Foto: Giuseppe Maffia / imago sportfotodienst / Profimedia

CAR

NA RUCI - TROSOBAN STAN, NAJNOVIJI PORŠE I MNOGO ZLATA! Vlahović "obrnuo igricu" - PAŠĆETE U NESVEST kad čujete kolko mu košta sat

Fudbal -

Poznato je već da srpski napadač Dušan Vlahović voli s vremena na vreme da se počasti nekim skupocenim stvarima, pa je ponovo odlučio da svoju kolekciju satova dodatno proširi.

Ovog puta, golgeter Juventusa je "obrnuo igricu" pošto na svojoj ruci nosi "zverku" od 430.000 evra, piše specijalizovani sajt za satove "Sat na ruci".

Nije štedeo Vlahović svoj novac za ovaj sat, iako je za te pare mogao da kupi luksuzan stan, ili neki skupoceni automobil, jednostavno, mogao je da bira...

- Napadač Juventusa, Dušan Vlahović, obogatio je svoju kolekciju satova sa Richard Mille RM72-01 Lifestyle Flyback Chronograph modelom u beloj keramici.

Ovaj izuzetan Richard Mille je jedan od najnošljivijih modela koji su napravili zahvaljujući dimenzijama 38.4mm x 47.5mm i kombinaciji keramike sa detaljima od roze zlata (unutrašnji bezel ovog sendvič kućišta je od zlata). Vlahović je nedavno bio u centru pažnje zbog Nautilusa 5712-1R koji smo smatrali vrhuncem njegove kolekcije ali nas je demantovao kupovinom novog sata - piše u objavi.

Podsetimo, Vlahović se u novogodišnjoj noći pohvalio novom devojkom, ali i nečim daleko vrednijim, pošto je tada na ruci nosio sat koji košta 100.000 evra!

Reprezentativac Srbije oduševio je Apenine stajlingom, a njegovu desnu ruku krasio je sat marke "Roleks" model "Daytona Platinum Oyster Perpetual (Limited Edition)".

Kurir sport

Bonus video:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track