ČUKARIČKI PRETRPEO PRVI PORAZ NA KIPRU! U prvom "ništa", u drugom poluvremenu "kiša" golova za pobedu Ararata!
Foto: FK Čukarički / Ivica Veselinov

PRIPREME

ČUKARIČKI PRETRPEO PRVI PORAZ NA KIPRU! U prvom "ništa", u drugom poluvremenu "kiša" golova za pobedu Ararata!

Fudbal -

Posle dva uzastopna trijumfa, fudbaleri Čukaričkog su pretrpeli i prvi poraz na Kipru. Danas je od beogradskog tima bolji bio Ararat, koji je slavio rezultatom 3:0.

Od prvog minuta zaigrali su: Filipović, Endiaj, Jovanović, Vranješ, Rogan, Milojević, Docić, Stojanović, Janković, Nikčević i Adžić, dok je Gordan Petrić u drugom poluvremenu promenio kompletan sastav, pa su šansu dobili: Kaličanin, Serafimović, Kovačević, Subotić, Stevanović, Sisoko, Kovač, I. Miladinović, U. Miladinović, Đi i Ivanović.

Dosta oprezno su obe ekipe ušle u meč, prvo poluvreme nije bilo preterano sadržajno, ali je ipak nešto više posla imao golman jermenske ekipe.

Mogao je najpre Endiaj u 9. minutu da donese prednost svom timu, a nešto kasnije i Adžić, ali izabranici Gordana Petrića nisu bili dovoljno efikasni pred golom rivala.

1 / 10 Foto: FK Čukarički / Ivica Veselinov

Na drugoj strani, Ararat je pokušavao kroz polu kontre da ugrozi gol Čukaričkog, međutim, defanzivci Brđana odradili su sjajan posao pa iskusni Filipović gotovo da se nije ni oznojio u prvom poluvremenu.

Odmah na startu drugog dela igre zatresla se mreža Brđana, kada je Tera naleteo na povratnu loptu sa desnog boka i matirao mladog Kaličanina, koji je u tom momentu bio potpuno nemoćan.

Mogli su igrači u crnim dresovi brzo do izjednačenja, ali dve veoma dobre šanse nije iskoristio Ivanović. Mladi Uroš Miladinović se takođe našao u odličnoj prilici, ali je i on bio neprecizan.

Kao što to obično biva, usledila je kazna na drugoj strani. Lako je ispala odbrana Čukaričkog, a sjajnu kontru golom je krunisao Duarte, te je Kaličan i drugi put morao da vadi loptu iz mreže.

Ararat se tu nije zaustavio, pri kraju meča uspeli su da postignu još jedan pogotak, pa je tačku na ovu prijateljsku utakmicu stavio Tera.

Fudbaleri Čukaričkog će na Kipru odigrati još dve prijateljske utakmice, prvo sa Voždovcem 30. januara, dok je "generalka" sa Vojvodinom na programu dan kasnije!

Kurir sport

Bonus video:

00:16

Atmosfera pred meč Genk - Čukarički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track