ČUKARIČKI BOLJI OD VOŽDOVCA NA KIPRU! Brđani ostvarili novu pobedu na pripremama - pogađali Stojanović i Docić!
Foto: Fk. Čukarički

PRIPREME

ČUKARIČKI BOLJI OD VOŽDOVCA NA KIPRU! Brđani ostvarili novu pobedu na pripremama - pogađali Stojanović i Docić!

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su pobedu u četvrtoj prijateljskoj utakmici na Kipru. Brđani su danas pobedili Voždovac rezultatom 2:1, golovima Luke Stojanovića u 4. i Marka Docića u 94. minutu, dok je jedini gol za "Zmajeve" postigao Petrović u 65. minutu.

Današnji meč odigran je u nešto drugačijem formatu, pošto su se igrači Čukaričkog i Voždovca nadmetali dva puta po 45 minuta, a potom je usledilo još dodatnih 15 minuta igre.

Od prvog minuta za Čukarički su igrali: Kaličanin, Stevanović, Kovačević, Jovanović, Endiaj, Kovač, Milojević, Miladinović, Adžić, Ivanović i Stojanović.

Uzeli su fudbaleri Čukaričkog loptu u svoje noge od prvog sudijskog zvižduka, preuzeli inicijativu i postigli gol u ranoj fazi meča, kada je Luka Stojanović fantastično odreagovao posle asistencije Kovača i na rutinski način matirao protivničkog golmana.

Taj pogodak je uzdrmao momke u roze dresovima, koji su u nastavku "zaigrali", stali na loptu i pokušali da poravnaju rezultat. Najbliži tome bio je Jočić, koji je u 27. minutu iskoristio grešku Endiaja i sjajnim udarcem sa distance naterao mladog Kaličanina da pokaže svoje veštine.

Nastavili su se napadi Voždovca, a rezultat je mogao da se promeni u 42. minutu utakmice, kada je posle jednog centaršuta sa levog boka Jovanović nespretno odreagovao, iznenadio Kaličanina i pogodio prečku.

Čukarički
foto: Fk. Čukarički

U drugom poluvremenu, trener Brđana Gordan Petrić promenio je svih 11 igrača, pa su na teren istrčali: Filipović, Rogan, Vranješ, Subotić, Serafimović, Sisoko, Docić, Miladinović, Nikčević, Janković i Melo.

U nastavku igra se dodatno rasplamsala, igrači Voždovca nastavili su da vrše pritisak na poslednju liniju Brđana i potom postignu gol. Petrović je sačekao loptu sa desne strane, sjajno odregovao i neometano zatresao mrežu koju je čuvao iskusni Filipović.

Uzbuđenjima tu nije bio kraj, pošto je u samom finišu meča gol postigao kapiten Čukaričkog Marko Docić, koji je sa sa "bele tačke" savladao Katića i stavio tačku na ovu utakmicu.

Fudbaleri Čukaričkog će poslednju proveru na Kipru imati u sredu, kada će se sastati sa Vojvodinom!

Čukarički – Voždovac 2:1 (1:0) Strelci: 1:0 – Stojanović u 4, 1:1 – Petrović u 64, 2:1 – Docić iz jedanaesterca u 94. minutu. Stadion u Limasolu. Gledalaca: 30. Sudija: Jorgos Karavelas.

ČUKARIČKI: Kaličanin, Stevanović, Kovačević, Jovanović, Endijae, Kovač, Milojević, I. Miladinović, Stojanović, Adžić, Ivanović. Od 60. minuta: Filipović, Subotić, Nikčević, U. Miladinović, Rogan, Serafimović, Sisoko, Janković, Vranješ, Docić, Melo.

VOŽDOVAC: Katić, Krpić, Zečević, Pavlović, Đuričić, Matić, Jočić, Mitrović, Vujanović, Nešković, Flemings. Od 60. minuta: Gudžulić, Vidić, Kojić, Lukić, Antonijević, Miletić, Pirgić, Rodrigo, Kolarević, Skrobonja, Petrović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track