UKLJUČIO SE I STRUČNJAK ZA ČITANJE SA USANA: Španska liga istražuje Belingema zbog uvreda upućenih Grinvudu
Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

PREMIJER LIGA

UKLJUČIO SE I STRUČNJAK ZA ČITANJE SA USANA: Španska liga istražuje Belingema zbog uvreda upućenih Grinvudu

Fudbal -

Španska fudbalska liga pozvala je stučnjaka za čitanje s usana da istraži navodne uvrede koje je fudbaler Real Madrida Džud Belingem uputio vezisti Hetafea Mejsonu Grinvudu.

"Hetafe je uputio prigovor direktoru utakmica La Lige i, kao što je normalno u ovakvim prilikama, liga je zatražila od stručnjaka za čitanje sa usana da istraži stvar i postupi na osnovu onoga što on može da potvrdi", rekao je danas portparol španske lige.

Engleski reprezentativac Džud Belingem je, po slikama koje je objavila španska štampa, nazvao svog sunarodnika Mejsona Grinvuda "silovateljem" tokom utakmice između Hetafea i Real Madrida koju je u četvrtak dobio "kraljevski" klub sa 2:0.

Bivši igrač Mančester junajteda je na pozajmici iz engleskog kluba do kraja sezone, nakon što ga je 2022. godine Premijer liga suspendovala zbog optužbi za silovanje i napad na partnerku.

Optužbe su odbačene u februaru 2023, što je omogućilo Grinvudu da ponovo pokrene svoju karijeru u predgrađu Madrida, gde je ove sezone postigao četiri gola na 18 utakmica.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track