VLAHOVIĆ PONOVO NA UDARU! Da li je realno? Trener Juventusa KRIVI Srbina za poraz: "Oni su dali gol, a Dušan..."
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

SERIJA A

VLAHOVIĆ PONOVO NA UDARU! Da li je realno? Trener Juventusa KRIVI Srbina za poraz: "Oni su dali gol, a Dušan..."

Fudbal -

Pobedom protiv Juventusa, Inter je napravio veliki korak ka osvajanju šampionske titule u Italiji.

Ekipi iz Milana je na stadionu "Đuzepe Meaca" za trijumf bio dovoljan autogol Federika Gatija u 37. minutu. Inter sada ima četiri boda više i utakmicu manje u odnosu na drugoplasirani Juventus.

Trener "Stare dame", Masimilijano Alegri, istakao je nakon utakmice da je sve moglo da bude drugačije da je srpski reprezentativac, Dušan Vlahović, iskoristio priliku u kojoj se našao.

- Znali smo da će ovo biti teška utakmica. U prvom poluvremenu smo bili ujednačeni, ali su oni dali gol, a za nas je Vlahović promašio veliku šansu - rekao je Alegri nakon poraza.

Dušan Vlahović
foto: Sportimage Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

On je poručio da je, uprkos porazu, zadovoljan trenutnom situacijom.

- Nismo očekivali u junu da ćemo biti na ovoj poziciji. Zadovoljni smo što nam ide dobro, razočarani zbog ovog poraza, ali uvek sam govorio da je Inter favorit za Skudeto i ostajem pri tome. Oni imaju mnogo više iskustva. Mi tri godine nismo igrali meč u kojem se borimo za vrh tabele, tako da smo platili tu svoju napetost. To je korak napred u procesu rasta koji smo morali da napravimo.

Iako mnogi treneri ne vole da izdvajaju pojedince i govore o njihovim igrama nakon što se uzakmice završi, Alegri je i ranije znao da u negativnom kontekstu pomene Vlahovića, čak i kada on postigne gol u pobedi Juventusa.

Reprezentativac Srbije je ove sezone na 21 utakmici u Seriji A postigao 12 golova.

Kurir sport

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track