MALEROZNI VIKEND DUŠANA VLAHOVIĆA! Trener Juventusa ga PROZVAO posle poraza u derbiju, dan kasnije je stigla LOŠA VEST
Foto: cristiano barni / Shutterstock Editorial / Profimedia

PEH

MALEROZNI VIKEND DUŠANA VLAHOVIĆA! Trener Juventusa ga PROZVAO posle poraza u derbiju, dan kasnije je stigla LOŠA VEST

Fudbal -

Reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, imao je vikend za zaborav.

Poraz od Intera u velikom derbiju italijanskog fudbala je udaljio Juventus od šampionske titule. Gotovo ništa od onoga što se dešavalo za vreme utakmice i nakon njenog kraja nije išlo u korist snažnog centarfora.

Postigao je ove sezone 12 golova na 21 utakmici u Seriji A, ali se u zapisnik sa utakmice na stadionu "Đuzepe Meaca" upisao jedino zbog toga što je u 19. minutu dobio žuti karton.

Nakon meča je bio meta kritika Masimilijana Alegrija, trenera Juventusa koji je istakao Dušanovu lošu reakciju pred golom rivala kao jedan od razloga poraza.

Činjenica je da je Dušan reagovao znatno slabije od onoga za šta je sposoban, ali daleko od toga da je situacija iz 32. minutu (pet minuta pre jedinog gola na meču) kada se našao pred golom Intera bilo šta rešila.

Dan posle meča stigla je loša vest.

Vlahović je na meču protiv Intera doživeo blažu povredu, zbog koje bi mogao da privremenu pauzu.

Prema informacijama iz Italije Vlahoviće je posle meča podvrgnut analizama kako bi lekari odredili njegovo tačno stanje. Protiv Intera je došlo do preopterećenja aduktora u desnoj butini srpskog fudbalera.

Njegovo stanje će biti procenjeno i u narednih nekoliko dana biće poznato da li će biti spreman da igra već 12. februara protiv Udinezea, ili će morati na pauzu.

Kurir sport

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track