CRVENA ZVEZDA OTVARA KAPIJE MARAKANE: Klub časti navijače pred početak sezone! Besplatno na Voždovac!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

superliga

CRVENA ZVEZDA OTVARA KAPIJE MARAKANE: Klub časti navijače pred početak sezone! Besplatno na Voždovac!

Fudbal -

FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na prolećnoj premijeri, kada će se crveno-beli sastati sa ekipom Voždovca u subotu, 10. februara od 16.30 časova.

Marakana, Stadion Rajko Mitić, Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezdaši su se uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su crveno-bele boje u srcu. Besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću.

Za utakmicu koja je na programu u subotu od 16.30 časova najavljen je spektakl na tribinama, a dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa.

Iz kluba napominju da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za 9. mart i tada ulaz neće biti besplatan.

Kurir sport

02:37

DRAGOVIĆ HVALIO SAIGRAČE: Gobeljić i Eraković su borci, mnogo su vredni za ekipu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track