"VODILI SMO LJUBAV, ON JE PAO NA POD, ZGRČIO SE I UMRO" Sestra legende Reala prošla kroz PAKAO: Dečko joj PREMINUO NA RUKAMA!
Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

horor

"VODILI SMO LJUBAV, ON JE PAO NA POD, ZGRČIO SE I UMRO" Sestra legende Reala prošla kroz PAKAO: Dečko joj PREMINUO NA RUKAMA!

Fudbal -

Sestra Santijaga Solarija, legende madridskog Reala, svojovremeno je prošla kroz pravi pakao. Liz Solari, inače poznata glumica, jednom prilikom je otkrila kako joj je dečko Leonardo Verhagen umro na rukama.

- Došli smo kući, otvorili flašu vina, pustili neku muziku, otišli na sprat i vodili ljubav. Odmah nakon što smo završili, počeo se grčiti i pao je na pod. Bilo je očajno gledati ga kako mi umire u rukama - otkrila je 2010. godine posle tragičnog događaja medijima prelepa Liz.

Liz Solari rođena je 18. juna 1983. godine i slavu je stekla kako kao glumica, tako i kao model. Njen brat, Santijago Solari, imao je zavidnu fudbalsku karijeru, a najveći trag ostavio je u Realu iz Madrida za koji je na 208 utakmica postigao 22, a namestio 19 golova.

Raul Gonzales, Ronaldo, Santijago Solari
foto: Alexander NEMENOV / AFP / Profimedia

Bio je deo i čuvenih "Galaktikosa", a sada je zaposlen u klubu na poziciji direktora.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track