"IDEMO, OPA" Mihin sin podigao TRI PRSTA, majka Arijana ODUŠEVLJENA! Nestvarno je KOLIKO LIČI na Sinišu! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / Arijana Mihajlović

krv nije voda

"IDEMO, OPA" Mihin sin podigao TRI PRSTA, majka Arijana ODUŠEVLJENA! Nestvarno je KOLIKO LIČI na Sinišu! (FOTO)

Fudbal -

Arijana Mihajlović, prelepa Italijanka koja je provela decenije u braku sa legendom fudbala Sinišom Mihajlovićem, neretko na društvenim mrežama objavi slike i snimke s pokojnim suprugom.

Siniša i Arijana su dobili petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Arijana je ranije na Instagramu objavila emotivan snimak unuke Violante koja ljubi sliku svog deke Siniše, a sada je, s osmehom na licu, podelila sliku sa sinom Dušanom.

Na fotografiji koja je zaradila pregršt lajkova i komentara, vidi se naslednik Siniše Mihajlovića koji pokazuje tri prsta, a u potpisu je ponosna mama napisala "Idemo, opa" na srpskom.

Brojni pratioci su primetili da je "Dušan isti Siniša" - pogledajte i sami:

Početkom godine je otkriveno da će Dušan nastaviti fudbalsku tradiciju i postati fudbalski menadžer i sarađivati sa jednom od najjačih agencija u Italiji - Dušan je dobio posao kod Aleksandra Lučija koji je svojevremeno bio dobar prijatelj njegovog oca.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track