MOLILI DA SE PREKINE MEČ KADA SU VIDELI PROTIVNIKE! Utakmica koja je podigla prašinu: Sudija rekao - NE MOŽE, igramo do kraja!
Foto: AP

BIZARNA UTAKMICA

MOLILI DA SE PREKINE MEČ KADA SU VIDELI PROTIVNIKE! Utakmica koja je podigla prašinu: Sudija rekao - NE MOŽE, igramo do kraja!

Fudbal -

Fudbalska utakmica u Španiji između ekipa mlađih kategorija izazvala je različite reakcije.

Hihon Industrijal je pobedio Marino de Luanku rezultatom 41:1 u drugoj ligi. Nije neuobičajeno da se u mlađim kategorijama događaju izuzetno ubedljive pobede, ali 40 golova razlike je stvarno previše.

O ovoj utakmici je pisao i ugledni list "Marka" koja napominje da je Hihon na trenutke igrao "pod kočnicom", a da čak ni mladi fudbaleri ovog tima nisu uživali u utakmici. U pojedinim momentima oni su čak odbijali da pređu centar.

Trener Hihona je priznao da se ni malo nije radovao ovom meču.

- Bila je ovo utakmica koju nisam želeo da odigramo. Rotirali smo, svi su igrali, ali ja nisam želeo da igramo.

Marino de Luanko dolazi iz malog mesta sa svega 5.000 stanovnika.

- Trudimo se da ohrabrimo decu koliko god možemo, ali gubimo iz nedelje u nedelju. To je demorališuće. Međutim, nastavljaju da dolaze na treninge sa entuzijazmom, ali imaju osećaj da će šta god da urade, rezultati da ostanu isti.

Utakmica u mlađim kategorijama traje 80 minuta, a posle prvog poluvremena rezultat je bio 17:0. Kako prenosi "Marka", igrači Hihona su molili sudiju da prekine utakmicu.

- Ne može, moramo da igramo 80 minuta - bio je kratak odgovor od arbitra.

- Zaustavite igru, ovo je nemoguće. Oni čak ni ne žele da imaju loptu - između ostalog su komentarisali dečaci iz Hihona.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track