Bajern i dalje bez greške

Bundesliga

Bajern i dalje bez greške

Fudbal -
Fudbaleri Bajerna pobedili su u Bremenu domaći Verder sa 2:0 u jednom od derbi mečeva šestog kola Bundeslige

Fudbaleri Bajerna pobedili su u Bremenu domaći Verder sa 2:0 u jednom od derbi mečeva šestog kola Bundeslige i zadržali stoprocentan učinak u tom takmičenju.

Bavarska "mašina" je do pobede došla uz dosta problema, ali joj se u završnici utakmice isplatilo strpljenje.Prvo je Luis Gustavo u 80. minutu sjajnim polu-lob udarcem sa više od 25 metara zatresao mrežu Verdera, a četiri minuta kasnije najbolji strelac Bajerna Mario Mandžukić je iskoristio asistenciju DŽerdana Šaćirija.

Ekipa Štutgarta je na gostovanju Nirnbergu konačno došla do prvog trijumfa u šampionatu - 2:0. Već u prvom minutu Vedad Ibišević je najavio ovakav ishod, a pobedu je potvrdio Martin Hamšik u 75. minutu.Srpski internacionalac Zdravko Kuzmanović celu utakmicu odgledao je sa klupe Štutgarta.

Bajer iz Leverkuzena je protiv Grojterfirta na svom terenu takođe slavio sa 2:0, a oba pogotka za domaćina postigao je Sidni Sam. Ekipa Hamburga je protiv gostujućeg Hanovera (1:0) zabeležila drugu pobedu u poslednje tri utakmice i definitivno pobegla iz donjeg dela tabele.

Bundesliga, 6. kolo

Hamburg - Hanover 1:0

Verder - Bajern 0:2

Leverkuzen - Grojterfirt 2:0

Nirnberg - Štutgart 0:2

Hofenhajm - Augsburg 0:0

Od 18.30 igraju Borusija Dortmund - Borusija Menhengladbah

Sutra:

Ajntraht - Frajburg

Volfsburg - Majnc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track