NOVI PAZAR SE OGLASIO SAOPŠTENJEM PRED DOLAZAK CRVENE ZVEZDE: "Molimo vas za RAZUMEVANJE I STRPLJENJE u vezi s ovom odlukom"
Foto: Starsport

oglasili se

NOVI PAZAR SE OGLASIO SAOPŠTENJEM PRED DOLAZAK CRVENE ZVEZDE: "Molimo vas za RAZUMEVANJE I STRPLJENJE u vezi s ovom odlukom"

Fudbal -

Fudbaleri Novog Pazara i Crvene zvezde odigraće meč 21. kola Superlige Srbije u subotu od 14 časova. I pored toga što je izvesno da nas očekuje spektakl na terenu, ostaćemo uskraćeni za pune tribine jer je Novi Pazar kažnjen, pa navijača na ovoj utakmici neće biti.

Zbog toga su se i čelnici ovog kluba oglasili saopštenjem.

- Važno obaveštenje za ljubitelje i prijatelje kluba: Želimo da vas podsetimo da će se utakmica protiv Crvene zvezde (subota u 14:00 časova) održati bez prisustva publike na našem stadionu - zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije koja je na snazi. Obaveštavano vas da nije moguće nabaviti karte ili pronaći način da prisustvujete ovoj utakmici. Molimo vas za razumevanje i strpljenje u vezi s ovom odlukom. Narednu utakmicu kao domaćini dočekujemo ekipu Lučanske Mladosti, i to će biti prva prilika posle dužeg vremena da napunimo stadion i damo punu podršku našim fudbalerima na putu ka što boljem plasmanu na tabeli. Hvala vam na podršci i razumevanju. - stoji u saopštenju Novog Pazara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track