"LUKA JOVIĆ JE IZDAO TRENERA" Italijani RAZAPELI Srbina: Crveni karton može puno da ga KOŠTA, reakcija Ibrahimovića se PREPRIČAVA!
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

u problemu

"LUKA JOVIĆ JE IZDAO TRENERA" Italijani RAZAPELI Srbina: Crveni karton može puno da ga KOŠTA, reakcija Ibrahimovića se PREPRIČAVA!

Fudbal -

Luka Jović je napravio glupost u Monci i zbog crvenog kartona je morao iz igre već u 52. minutu. Milan je uprkos tome što je gubio 2:0 sa igračem manje uspeo da se vrati i izjednači, ali su u nadoknadi ipak doživeli poraz (4:2) koji je možda zapečatio sudbinu Stefana Piolija na "San Siru". Istovremeno, možda je tako zapečatio i sudbinu Luke jovića, pošto ga je "cela Italija" razapela zbog šamara koji je udario protivniku!

"Piolija je izdala rotacija i Jović", piše današnja "Gazeta delo Sport" koja je poraz Milana opisala kao "kolaps", dok i u ostalim tekstovima italijanskih medija može da se pronađe da su upravo Luka i njegov trener najveći krivci za posrtanje Milana u Monci, posle koga će morati da se donose teške odluke.

Navodno, već je odlučeno da Antonio Konte od leta preuzme ekipu, videćemo da li će to biti i ranije, dok je posle crvenog kartona za Jovića - kamera zumirala Zlatana Ibrahimovića. Njegova reakcija je sve govorila i pitanje je da li će posle onoga što je učinio Srbin, ma koliko se dobro slagao sa njim van terena, savetovati vlasnika da ga zadrže i idućeg leta, pošto iako povremeno zablista, očiglendo nije rešio neke bubice.

"To su zaista ozbiljne greške, svi smo morali bolje. Bolan poraz, ali moramo da učimo iz njega, moramo da budemo fokusiraniji i koncentrisaniji, posebno kada idemo na gostovanja", rekao je Pioli o šestom crvenom kartonu za Milan ove sezone, a vredi reći i da su "rekorderi" po broju penala - jer je Čao skrivio još jedan u Monci i otpočeo katastrofu "rosonera".

Podsetimo, Luka Jović je ove sezone odigrao 17 utakmica za Milan i postigao je pet golova, ulazeći sa klupe, dok je sada posle dugo vremena dobio šansu da igra od starta utakmice i nije opravdao poverenje trenera. Jović je letos napustio Fiorentinu i potpisao jednogodišnji ugovor sa Milanom koji može da se obnovi za tri godine, ali za sada nema nikakvih najava da bi italijanski velikan to mogao i da učini.

Kurir sport / Gazeta delo Sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track