VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN! Ko će napasti Radnik? Saldanja je povređen, Nikolić ima kartone - špic je rezervisan za crno-belu DECU
Foto: Starsport

dobiće priliku

VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN! Ko će napasti Radnik? Saldanja je povređen, Nikolić ima kartone - špic je rezervisan za crno-belu DECU

Fudbal -

Fudbaleri Partizana u 22. kolu Superlige Srbije gostovaće Radniku u Surdulici (subota, 13.45), a šef stručnog štaba crno-belih, Igor Duljaj, ima velikih problema da sastavi tim za ovaj meč. Najbolji strelac ekipe Mateuš Saldanja je povređen, Nemanja Nikolić ima kartone, tako da će u špic napada morati da idu crno-bela deca, Samed Baždar ili Dušan Jovanović.

Saldanju muči zadnja loža i povreda nije ozbiljnije prirode, ali u Partizanu ne žele da rizikuju i da ostanu bez Brazilca pred večiti derbi koji je na programu 9. marta. Sa druge strane, Nikolić je često bio džoker ove sezone, ali je zaradio javnu opomenu u 53. minutu meča protiv IMT-a i zbog nagomilanih kartona neće biti u prilici da pomogne saigračima.

Nemanja Nikolić, Mateuš Saldanja, Partizan, FK Partizan
foto: Starsport

Od napadača, Duljaj u timu ima još dva klinca ponikla u Omladinskoj školi Partizana. Samed Baždar je iskusniji, ima 20 godina i za sada je na 57 utakmica u crno-belom dresu postigao četiri, a namestio tri gola. Ove sezone je deset puta bio na terenu, ali bez učinka i sada je možda pravi trenutak da zablista.

Samed Baždar, Superliga klinci
foto: Starsport

Dušan Jovanović ima 18 godina i tek dva puta je nosio dres seniorskog tima Partizana - jednom u Superligi Srbije protiv Radničkog u Nišu kada su crno-beli poraženi sa 2:1 i jednom u Kupu kada je bio junak tima iz Humske protiv Grafičara i postigao je pogodak za 1:1. Kasnije su crno-beli Zvezdinu filijalu izbacili na penale. Jovanović ove sezone blista u Omladinskoj ligi Srbije gde je na 13 mečeva postigao deset golova.

Dušan Jovanović, Partizan, FK Partizan
foto: Starsport

Deluje da je Baždar bliži startnoj postavi Partizana u Surdulici, ali je veoma moguće da će i Jovanović dobiti šansu ako rezultat ne bude povoljan.

Šta vi mislite, mogu li Partizanova deca da donesu pobedu crno-belima u Surdulici?

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track