NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! Kapiten Lutona pokazao telo posle SRČANOG UDARA: Nisam mogao da govorim, da se pomerim... (VIDEO)
Foto: Pritntskrin/X/SkySport

PREMIJER LIGA

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! Kapiten Lutona pokazao telo posle SRČANOG UDARA: Nisam mogao da govorim, da se pomerim... (VIDEO)

Fudbal -

Kapiten fudbalskog kluba Luton Tom Lokjer doživeo je srčani udar tokom utakmice protiv Bornmuta u Premijer ligi, a posle detaljnih pregleda odlučeno je da bude operisan.

To mu je inače bilo dugi put da kolabira tokom utakmice, i to samo sedam meseci nakon što je nešto slično doživeo tokom finala plej-ofa Čempionšipa.

Trenutno je u procesu oporavka i nejasno je da li će nastaviti karijeru, a u međuvremenu ugrađen mu je defibrilatora.

U ispovesto za "Sky Sport" Tom Lokjer je pokazao rez od operacije i ugradnje aparata od kojeg mu zavisi život.

"Očigledno sam neverovatno srećan što stojim ovde i tako dobro raspoložen, ali sam stvarno dobro. Bio je to samo normalan dan i to je verovatno ono što najviše zabrinjava to što sam se osećao potpuno dobro. Tako da sam tražio odgovore", rekao je Lokjer i dodao:

"Bilo je malo više panike nego na Vembliju. Bio sam malo dezorijentisan. Nisam mogao da govorim, nisam mogao da se pomerim i samo sam pokušavao da shvatim šta se dešava. Dok se to dešavalo, sećam se da sam pomislio: "Mogao bih da umrem ovde". To je prilično nadrealna zaomisao", objasnio je kapiten Lutona.

(Kurir sport/SkySport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track