TVITER JE ČEKAO OVO - SLAVNI FUDBALER ŽESTOKO UDARIO PO SRBINU! Gore društvene mreže: Jedna odluka Jovanovića RAZBESNELA je Nemca!
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

SPORNA SITUACIJA

TVITER JE ČEKAO OVO - SLAVNI FUDBALER ŽESTOKO UDARIO PO SRBINU! Gore društvene mreže: Jedna odluka Jovanovića RAZBESNELA je Nemca!

Fudbal -

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović našao se na žestokom udaru zbog penala koji je dosudio na meču osmine finala Lige šampiona između PSV i Borusije Dortmund.

Utakmica u Holandiji završena je rezultatom 1:1. Borusija je povela u 24. minutu preko Malena, a domaćin je do izjednačenja stigao u 55. minutu golom De Jonga sa bele tačke.

Odmah nakon meča čuveni nemački fudbaler Mats Humels, koji je skrivio penal, na društvenoj mreži "X" žestoko je isprozivao srpskog sudiju Srđana Jovanovića, koji je nakon konsultacija sa VAR sobom odlučio da pokaže na belu tačku.

"Tviter je čekao ovo, Tviter je dobio..." napisao je Humels i dodao:

"Smešan penal protiv nas, ponovo. Ne mogu da verujem da sa VAR tehnologijom donesu odluku poput ove danas, kao protiv Čelsija i PSŽ" ogorčen je Humels.

Ovaj penal izazvao je lavinu reakcija. Mnogi smatraju da je Humels imao kontakt s loptom pre nego što je srušio Tilmana i da je Jovanović doneo pogrešnu odluku.

Kurir sport/J.M.

00:06

Partizan oštećen za penal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track