ČUKARIČKI BOLJI OD PARTIZANA U NEOBIČNOJ UTAKMICI! Duljaj i Petrić pomešali sastave, meč bez publike rešio jedan gol
Foto: FK Čukarički

TELEOPTIK

ČUKARIČKI BOLJI OD PARTIZANA U NEOBIČNOJ UTAKMICI! Duljaj i Petrić pomešali sastave, meč bez publike rešio jedan gol

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Partizan rezultatom 1:0 u prijateljskom meču, igranom u formatu od dva poluvremena po 30 minuta.

Belo-crni su do pobedničkog gola stigli u 59. minutu, kad je posle centaršuta Stankovića sa leve strane Cvetković odlično primirio loptu i potom rutinski savladao Krunića – 0:1.

Partizan – Čukarički 0:1 (0:0)

Stadion: SC „Teleoptik“ u Zemunu. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Ivan Stamenković.

PARTIZAN: Krunić, Živković, Saničanin, Medina, Janković, Stjepanović, Kanute, Nikolić (od 31. Petrović), Trifunović, Mirčetić, Jovanović.

ČUKARIČKI: Kaličanin, Rogan, Subotić, Guzman, Stanković, Milojević, Lu. Stojanović, Nikčević, Ergelaš, U. Miladinović, Melo. Igrali su još: Samurović, Jo, La. Stojanović, Serafimović, Cvetković, M. Stojanović.

Oba trenera šansu su pružila momcima koji su manje igrali u prva dva kola „prolećnog“ dela šampionata.

Za Čukarički je na primer prvi meč odigrao urugvajski štoper Koruho Guzman, za crno-bele „debi“ je protiv svojih dojučerašnjih saigrača zabeležio Aleksa Janković.

Prve dve šanse imali su domaći, najpre u šestom minutu kad je Živković centrirao, a Trifunović je šutirao, no pravo u Kaličanina. Tri minuta kasnije Mirčetić je ostao usamljen, ali je sa 17 metara šutirao pored gola. Kako je meč odmicao Čukarički je bio sve bolji.

1 / 7 Foto: FK Čukarički

Prvu ozbiljniju priliku imao je preko Ergelaša, koji je u 20. minutu šutirao pravo u golmana Partizana. Osam minuta kasnije Milojević je pokušao da iskoristi jednu grešku golmana crno-belih, ali se Krunić odmah iskupio. Vrlo lepa je bila akcija Brđana iz 30. minuta, Guzman je poslao dijagonalu do Stankovića, ovaj je odmah uposlio Uroša Miladinovića, koji je centrirao, a Melo je tukao glavom, pravo u golmana Partizana.

U drugom poluvremenu Petrić je pružio šansu još nekolicini rezervista, a jedan od njih, Cvetković, rešio je meč. Prethodno, viđeno je nekoliko šansi na obe strane. U 36. minutu probao je Milojević, posle odličnog prodora je i šutirao, ali je Krunić bio dobro postavljen. Tri minuta kasnije, loše je bila postavljena odbrana Čukaričkog, ali je Mirčetić iskosa sa desetak metara šutirao pravo u Samurovića.

U 42. minutu Miladinović je iznudio slobodan udarac, a sa 17 metara iskosa sa leve strane šutirao je Luka Stojanović, pogodio je stativu. Dva minuta potom Jo je lepo uposlio Rogana, čiji je šut sa osam metara u poslednji čas izblokirao Kanute.

Imao je i Partizan priliku pre jedinog gola na meču, u 57. minutu Stefanović je šutirao sa 25 metara, izblokiran je, a potom je Samurović uhvatio loptu.

Kurir sport

Bonus video:

00:16

Atmosfera pred meč Genk - Čukarički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track