SUPRUGA FUDBALERA ARSENALA IMA NEOBIČNO ZANIMANJE! Dok je on na terenu, ona POLUGOLA muškarce i žene DOVODI DO LUDILA! (VIDEO)
Foto: Nigel Keene / imago sportfotodienst / Profimedia, Printscreen / Instagram / claudia.redheaded_babe

osvojila i titulu

SUPRUGA FUDBALERA ARSENALA IMA NEOBIČNO ZANIMANJE! Dok je on na terenu, ona POLUGOLA muškarce i žene DOVODI DO LUDILA! (VIDEO)

Fudbal -

Klaudija Kovalčik, supruga fudbalera Arsenala, Jakuba Kivijora, ima neobično zanimanje. Dok se Jakub bori sa ostalim zvezdama Premijer lige na terenu, Klaudija polugola muškarce i žene širom planete dovodi do ludila i šampionka je u "tverkovanju".

"Tverkovanje" je možda najbolje opisati kao provokativan ples zadnjicom, a, verovali ili ne, postoji i Evropski šampionat na kom je Klaudija stigla do polufinala.

Ipak, u šampionatu Poljske osvojila je prvo mesto i kada pogledamo snimke na njenom Instagram profilu koji prati preko 79 hiljada ljudi jasno je da ima talenta.

Uostalom, uverite se i sami...

Da li se Jakub Kivijor slaže sa pozivom svoje supruge i da li mu smeta što muškarci širom planete prate Klaudiju, nije poznato...

Kurir sport / Mozzart sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track