DULJAJ POSLE NOVOG TRIJUMFA PARTIZANA: Zaslužena pobeda! Sa Severinom ću razgovarati malo kasnije
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

DULJAJ POSLE NOVOG TRIJUMFA PARTIZANA: Zaslužena pobeda! Sa Severinom ću razgovarati malo kasnije

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je njegova ekipa zasluženo slavila u Surdulici protiv Radnika, ali je i dodao da mu se nije svidelo to što su crno-beli posle svog drugog pogotka odmah primili gol.

"Igrali smo bez tri važna igrača, tako da mogu da budem zadovoljan s onim što smo prikazali. Nije bilo lako igrati po ovakvom terenu, ali kada se sve sabere i oduzme, zaslužena pobeda. Još jednom hvala navijačima koji su došli u velikom broju i učinili sve da ova utakmica ima još jedan dodatni pozitivan osećaj", rekao je Duljaj za Arenu sport.

Igor Duljaj
foto: Starsport©

Fudbaleri Partizana pobedili su u Surdulici ekipu Radnika sa 2:1, u utakmici 22. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su upisali 18. pobedu od početka šampionata i prvi su na tabeli sa 56 bodova, odnosno imaju četiri više od Crvene zvezde koja ima meč manje. Radnik je i dalje poslednji sa samo 11 osvojenih bodova.

Partizan je u Surdulici poveo golovima Svetozara Markovića u 70. i Sameda Baždara u 92. minutu, a konačan rezultat postavio je Damir Šovšić sa penala u 95. minutu.

"Ne možemo posle 2:0 da dozvolimo sebi da odmah primimo gol, to ekipa kao što je Partizan ne sme sebi da dozvoli. Inače, utakmica je bila borbena jer je veoma teško bilo igrati po ovom terenu", rekao je Duljaj i poželeo Radniku puno uspeha u borbi za opstanak.

Partizan
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Upitan ima li novosti kada je reč o situaciji sa Ksanderom Severinom Duljaj je naveo da sa tim fudbalerom treba da razgovara "malo kasnije".

Trener Radnika Dušan Đorđević je naveo da njegova ekipa, kao poslednja na tabeli, sigurno nije mogla da "preti" Partizanu pre meča, ali da su želeli da pruže otpor i pokažu sami sebi da mogu da se nose sa jačim ekipama.

"Danas je bilo takvo izdanje da smo se stvarno u nekom momentu ravnopravno nosili... Nemam neke velike zamerke igračima, naše stanje je takvo kavo jeste i teško je 'izvaditi' se iz njega, pogotovo na utakmicama protiv Čukaričkog i Partizana... U nastavku nam predstoji grčevita borba", rekao je Đorđević.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu dočekati Železničar, dok će Radnik gostovati niškom Radničkom.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track