Fudbaleri Dunđerskog pretukli sudiju Savića
Foto: Toplicke Vesti

Fudbaleri Dunđerskog pretukli sudiju Savića

Fudbal -
Incident se desio kada je sudija dosudio faul za Kosanicu, a gostujećem igraču Ivanu Jovanoviću pokazao javnu opomenu, a potom ga isklučio jer ga je ovaj nagazio

KURŠUMLIJA – Pet fudbalera gostujećeg Dunđerskog pretukla su sudiju Marka Savića na utakmici sa Kosanicom u Kuršmliji. Utakmica je zbog nasilja prekunuta u 73. minutu, pri rezultatu 1:0 za domaćine.Incident se desio kada je sudija dosudio faul za Kosanicu, a gostujećem igraču Ivanu Jovanoviću pokazao javnu opomenu, a potom ga isklučio jer ga je ovaj nagazio.Usledio je opšti metež u kome je sudija dobio niz udaracaSudija je, inače, imao pune ruke posla jer je su fudbaleri Dunđerskog dobili 6, a Kosanice 4 žuta kartona.

U 73. minutu pokazao sam javnu opomenu gostujećem igraču br. 4. Ivanu Jovanoviću, koji me je posle toga nagazio u predelu članka. Nakon toga sam ga isključio, a kada sam to učinio napali su me gostujući fudbaleri, njih četiri do pet. Br. 4 me je šutnuo četiri do pet puta u predelu desne cevanice a igrač br. 5. Miloš Simić me je isto četiri do pet puta udario nogom u predelu leve butine, napisao je u zapisnik sudija Marko Savić.Inače, jedini gol za Kosanicu postigao je Nikola Jovanović u 62. minutu. Sudija je pokazao čak deset žutih kartona, četiri igračima Kosanice a šest gostima. -Odmah moramo da krenemo sa pripremama za sledeću utakmicu koju igramo u Prokuplju sa Kosovcem. Očekuje nas teška utakmica ali moramo da pobedimo, jer samo tako možemo da ostanemo u trci za prvo mesto, gde je i dalje lider na tabeli Topličanin, koji je danas trijumfovao rezultatom 4:0. Očekuje nas velika borba jer samo onaj ko osvoji prvo mesto ide u baraž za viši rang- rekao nam je Goran Vučković Dosa, trenar Kosanice,prenose Topličke vesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track