ČUVENI FUDBALER NAPRAVIO CARSTVO VREDNO 200 MILIONA! Srbi ga pamte po ONOM penalu, ideju za biznis dobio zahvaljujući karijeri!
Foto: Instagram/mangal_doener

CAR

ČUVENI FUDBALER NAPRAVIO CARSTVO VREDNO 200 MILIONA! Srbi ga pamte po ONOM penalu, ideju za biznis dobio zahvaljujući karijeri!

Fudbal -

Čuveni nemački fudbaler, Lukas Podolski, u poznim igračkim danima ostvaruje ogroman uspeh, ali ne na fudbalskim terenima.

Bivši fudbaler Kelna, Bajerna, Arsenala, Intera, Galazasaraja, Visel Kobea i Antalije, sada igra za poljski Gornik, a biznis sa kojim je krenuo 2015. godine, danas radi fenomenalno.

Za Galatasaraj je igrao od 2015, do 2017. godine, a boravak u Istanbulu poslužio mu je kao motivacija da otvori restoran brze hrane, odnosno kebaba.

Danas, prema navodima ugledne španske "Marke", šest godina nakon što je otvorio prvi restoran "Mangal kebab", Podolski poseduje 30 restorana širom Nemačke, a zahvaljujući ovom biznisu, povećao je svoju vrednost na više od 207. miliona evra.

"Ukoliko u Mekdonaldsu naručite nešto platićete koliko i u mojim restoranima... Ili čak i više... Međutim, vaša hrana će biti s***e, jer joj nedostaje kvaliteta", poručuje fudbaler.

Najveći uspeh u karijeri Podolski je ostvario 2014. godine kada je sa reprezentacijom Nemačke postao prvak sveta.

U Srbiji ga mnogi pamte po Mundijalu pre tog, pošto je Nemačka bila u grupi sa "Orlovima".

Srbija je u grupnoj fazi ostvarila samo jednu pobedu, upravo protiv Nemaca. Vladimir Stojković je na tom meču odbranio penal Podolskom u 60. minutu pri rezultatu 1:0.

Kurir sport/Marka

Bonus video:

00:39

KADA DOĐETE U RESTORAN, OBAVEZNO OVO PITAJTE KONOBARA prof. dr Perišić o unosu plastike: Deco, igrajte se sa drvenim igračkama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track