SAŠA LUKIĆ PREŽIVEO MESARSKI START HARIJA MEGVAJERA: Srbin je mogao da završi u bolnici! Nije bilo nimalo naivno!
Foto: Darren Staples / AFP / Profimedia

dobro je

SAŠA LUKIĆ PREŽIVEO MESARSKI START HARIJA MEGVAJERA: Srbin je mogao da završi u bolnici! Nije bilo nimalo naivno!

Fudbal -

Saša Lukić od januara pokazuje zašto ga je Fulam prošle zime platioTorinu 9.800.000 evra. Zadnji vezni srpske reprezentacije iz utakmice u utakmicu potvrđuje koliko je važan igrač za ekipu iz Londona.

Saša Lukić, Hari Megvajer
foto: Darren Staples / AFP / Profimedia

Najveće iznenađenje proteklog kola Premijer lige priredili su upravo fudbaleri Fulama koji su na stadionu "Old Traford" pobedili favorizovani Mančester junajted, rezultatom 2:1. Reprezentativac Srbije Saša Lukić (27) bio je jedan od najboljih igrača na terenu.

Valja pomenuti da je Saša Lukić imao veliku sreću da utakmicu završi nepovređen, jer je bio žrtva klasičnog mesarskog starta od strane Harija Megvajera u 36. minutu, štopera Junajteda i reprezentacije Engleske.

Hari Megvajer je po oceni novinara iz Engleske zaslužio direktan crveni, a ne žuti karton koji mu je dodelio sudija Majkl Oliver. Bilo je gaženje, brutalan start, posle kojeg je Srbin ostao na zemlji, a lekarska ekipa morala je da mu ukaže pomoć.

Na kraju, Saša Lukić završio je prema portalu "Sofascore" utakmicu sa procečnom ocenom 7,2, od toga imao je 42 pasa i visok procenat preciznih dodavanja 81 odsto (22 od 27). Dobio je pet od šest duela na zemlji i dva od dva u vazduhu na sredini terena.

Saša Lukić
foto: John Bradley/ProSports/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve u svemu, sjajna partija Saše Lukića koja može da obraduje selektora Dragana Stojkovića pred prijateljske duele u martu protiv Rusije u Moskvi i Kipra u Limasolu.

Biće zanimljivo videti kako će Saša Lukić odreagovati na Harija Megvajera, kada se Srbija i Engleska budu sastale u grupnoj fazi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Kurir sport

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track