NAJLEPŠA ŽENA FUDBALERA U DRUGOM STANJU: Izgorelo joj je 50 odsto kože, a sada će ponovo obradovati bivšeg fudbalera Crvene zvezde
Foto: Printskrin/Instagram

lepe vesti

NAJLEPŠA ŽENA FUDBALERA U DRUGOM STANJU: Izgorelo joj je 50 odsto kože, a sada će ponovo obradovati bivšeg fudbalera Crvene zvezde

Fudbal -

Lepe vesti dolaze iz doma bivšeg fudbalera Filipa Đorđevića i njegove supruge Jovane.

Jovana Đorđević, Jovana Švonja
foto: Printskrin/Instagram

Nekoliko godina unazad Jovana Đorđević, devojačko Švonja, nosi zvanje "najlepša žena fudbalera". Bivša manekenka ima i dalje savršen izgled, bez obzira na to što je rodila dvoje dece i činjenicu da je pre više od decenije imala tešku nesreću posle koje je jedva preživela.

Prilikom snimanja jednog spota 2012. Jovana je upala u vrelu vodu od 90 stepeni i tako zadobila opekotine na 50 odsto kože, te ostala bez kose. Na svu sreću, njen brat uspeo je da je spasi, a ona se u bolnici oporavljala tri nedelje.

Posetiocima na društvenim mrežama otkrila je da je u blaženom stanju, te da će ona i suprug Filip Đorđević po treći put postati roditelji. Njih dvoje imaju ćerku Noel (8) i sina Leona (6).

Jovana se dugi niz godina bavila manekenstvom, a dok je njen suprug igrao u Italiji okušala se i u jednom rijaliti programu. Radila je i kao voditeljka na jednoj televiziji u Srbiji.

Njen muž Filip Đorđević ponikao je i omladinskoj školi Crvene zvezde. Debitovao je u prvom timu u sezoni 2005/2006. kod trenera Valtera Zenge. Navijači crveno-belih pamte ga po velikoj gol šansi koju je imao 2007. godine u utakmici plej-ofa za Ligu šampiona, kada je Crvena zvezda gostovala Glazgov Rendžersu. Bilo je to kod rezultata 0:0 pri kraju utakmice, da bi Španac Načo Novo u sledećem napadu doneo pobedu Škotima, ispostaviće se kasnije i plasman u elitno UEFA takmičenje, jer je u Beogradu u revanšu meč završen bez golova.

Jovana Švonja, Filip Đorđević
foto: Instagram

Posle Crvene zvezde Filip Đorđević otišao je u Nant za 1.400.000 evra. U Francuskoj je igrao do 2014. godine kada kao slobodan igrač prelazi u Lacio za koji je igrao četiri godine. Od 2018. do 2021. nosio je dres Kjeva iz Verone, gde je i završio karijeru.

Filip Đorđević
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Filip Đorđević upisao je i 14 utakmica za A reprezentaciju Srbije. Debitovao je kod selektora Siniše Mihajlovića 14. novembra 2012. u prijateljskom meču protiv Čilea (3:1), kada je postigao gol i asistirao imenjaku Filipu Đuričiću.

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track