NOVI ŠOK U TRANSFER SAGI MBAPEA! Francuz odbio najveću ponudu U ISTORIJI FUDBALA! Poznato koliko novca je imao "na tacni"
Foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

LUDA SUMA

NOVI ŠOK U TRANSFER SAGI MBAPEA! Francuz odbio najveću ponudu U ISTORIJI FUDBALA! Poznato koliko novca je imao "na tacni"

Fudbal -

Deluje da je saga o transferu Kilijana Mbapea blizu kraja i da će Francuz pojačati Real Madrid.

Međutim, gotovo na svakodnevnom nivou stižu razne informacije o budućnosti jednog od najboljih fudbalera današnjice, ali i o danima koji su iza njega.

Poslednja vest šokirala je mnoge ljubitelje fudbala širom sveta.

Prema pisanju španskog portala "OK Diario", Mbape je od svih klubova iz Pari Sen Žermena želeo da pređe samo u Real Madrid. Zbog toga je odbio najveću ponudu u istoriji fudbala.

Navodno, Mančester junajted je pokušao da dođe u prvi plan, iako prethodno nije bio ni u drugom, ni trećem...

Na inicijativu suvlasnika, Džima Retklifa, Mančester je ponudio Francuzu 700 miliona evra za petogodišnji ugovor. Na godišnjem nivou Mbape bi zaradio 100 miliona, a dobio bi još dvesta miliona kao bonus za potpis.

Međutim, prema pisanju pomenutog portala, on je to odbio jer ga zanima samo Real.

Kada je reč o zaradi u Realu, pominju se razne brojke.

Specijalista za transfere, Fabricio Romano, podelio je informaciju da bi u Realu brzonogi napadač trebalo da zarađuje 20 miliona evra po sezoni uz 100 - 150 miliona evra bonusa za potpisivanje ugovora. Bonus bi Madriđani trebalo da isplaćuju u ratama u narednih pet godina koliko bi trajao ugovor.

Bonus video:

00:23

Mbape čestitao rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track