POTPUNI ŠOK POSLE SKANDALA! Fudbaler na ŽESTOKOM UDARU! Crnogorci traže REAKCIJU POLICIJE, pozivaju i Dejana Savićevića (VIDEO)
Foto: Instagram/zvonkoceklic

BURNO KOD KOMŠIJA

POTPUNI ŠOK POSLE SKANDALA! Fudbaler na ŽESTOKOM UDARU! Crnogorci traže REAKCIJU POLICIJE, pozivaju i Dejana Savićevića (VIDEO)

Fudbal -

Skandalozna utakmica izazvala je pravi haos u Crnoj Gori, gde su u neverici prihvatili detalj iz Donje Gorice.

Snimak šokantnog gola Dečića obišao je region, a mediji našeg južnog komšije pozivaju na reakciju Fudbalskog saveza na čijem čelu se nalazi Dejan Savićević, ali i tužilaštva i policije.

Podsetimo, pre udarca Bojana Matića, nekadašnjeg fudbalera Partizana, u 48. minutu prvog poluvremena, defanzivac domaćina Zvonko Ceklić, praktično se pomerio i omogućio slobodan pogled ka golu.

Matić iz perioda kada je igrao za Partizan
Matić iz perioda kada je igrao za Partizanfoto: Starsport©

Reakcija komentatora možda i najbolje govori kako je sve izgledalo, a mediji u Crnoj Gori oštro su pisali o onome što se dogodilo.

"Način na koji je nekadašnji štoper Zete i Budućnosti "eskivirao" udarac, da ga ne bi pogodila lopta, koja je bila upućena ka mreži i to u direktnom TV prenosu, obići će - i već je obišla region, a i šire. Bilo je takođe interesantno videti kako je odbrani Mladosti iznenada pala koncentracija i želja u samom finišu prvog poluvremena, pa su fudbaleri gostiju imali otvorene koridore ka golu. Kao da je bila želja i jednih i drugih da se mreža zatrese, neverovatno šta su su sve promašili gosti u tri minuta dodatka, a onda je konačno pogodio Matić, uz obilatu pomoć Ceklića, koji je zamenjen na poluvremenu", pišu "Vijesti" i dodaju:

"Nije prvi put da se na našim terenima igraju "sumjive" utakmice za koje se otvoreno sumnja u njihovu regularnost, bilo je svega u minulih 17 godina, ali ovako nešto - u TV prenosu - nije viđeno odavno. Na potezu je Fudbalski savez Crne Gore, koji treba da se oglasi, barem reakcijom, ali i nadležni državni organi - tužilaštvo i policija, koji u prošlosti nisu bili previše zainteresovani da se bave fudbalskim, odnosno nefudbalskim stvarima, pa čak ni utakmicama koje je Evropska fudbalska unija apostrofirala kao sumnjive", navedeno je na ovom portalu.

Zvonko Ceklić je fudbaler koji igra na poziciji štopera. Rođen je u Podgorici 1999. godine. U Mladost je stigao iz Budućnosti u januaru ove godine, a prethodno je igrao za Mihalovce u Slovačkoj, Turan u Kazahstanu, Zetu, Bokelj i Bratstvo u rodnoj Crnoj Gori.

Kurir sport/Vijesti

Bonus video:

01:04

Tadićev gol za eksploziju navijača Fenera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track