TVRDIO DA JE VANDA NARA VARALA IKADRIJA SA HRVATOM: Sada je isplivala cela istina
Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia, Instagram/Wanda Nara

Završena saga

TVRDIO DA JE VANDA NARA VARALA IKADRIJA SA HRVATOM: Sada je isplivala cela istina

Fudbal -

Sud u Milanu doneo je ovih dana odluku po kojoj će novinar Fabricio Korona morati da plati 20.000 evra odštete Vandi Nari, Mauru Ikardiju i Marselu Brozoviću.

Korona je 2019. godine u jednom tekstu napisao da se Vanda i Mauro razvode jer je ona imala aferu sa hrvatskim fudbalerom.

Sud u Milanu je pet godina kasnije presudio da je to lažna vest, pa će Brozović dobiti 5.000 evra, a Vanda i Mauro po 7.500 evra.

- Zadovoljni smo osuđujućom presudom. Sada imamo pravo da nastavimo s tužbom za naknadu štete na građanskom sudu - izjavio je Brozovićev advokat, dok su iz tabora Korone najavili žalbu.

Koronin advokat kaže da njegov klijent nije prvi objavio tu vest, nego je ona već bila objavljena.

Tokom suđenja kao svedok je pozvan današnji igrač Hajduka Ivan Perišić koji je tada bio u Interu.

Vanda Nara je na svedočenju rekla:

- Nikad nisam bila u vezi s Brozovićem. Nikom nije jasno odakle ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marsela Brozovića, nismo se ni družili. Petoro dece išlo nam je u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna porodica i to nam je donelo ogromne probleme. I unutar porodice i izvan nje. Decu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni, koja sam mu menadžerka. Ništa u toj priči nije bilo istinito.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track