JEDNOM DETETU ISEČENO LICE, DRUGO DOBILO UDARAC FLAŠOM PO GLAVI! Opšti haos u Španiji: Divljanje navijača umalo završeno KOBNO!
Foto: Printscreen / Twitter / RMARCABilbao

horor

JEDNOM DETETU ISEČENO LICE, DRUGO DOBILO UDARAC FLAŠOM PO GLAVI! Opšti haos u Španiji: Divljanje navijača umalo završeno KOBNO!

Fudbal -

Atletik Bilbao savladao je Atletiko iz Madrida rezultatom 3:0 u meču odigranom u okviru polufinala Kupa Kralja, a uoči ove utakmice došlo je do velikih nereda navijača u kojima su čak povređena dva deteta.

Kako prenosi Radio Marka, 60-ak navijača Bilbaa napalo je pristalice Atletika iz Madrida dok su oni bili u restoranu, a kasnije su ušli i u obračun sa policijom.

Povređena su i dva deteta, jednom je isečeno lice, dok je drugo dobilo udarac flašom po glavi, a hitnu lekarsku intervenciju dobilo je još nekoliko navijača. Jedna od pristalica Atletika otvorila je dušu posle ovog horor incidenta.

- Sve je loše bilo organizovano. Fudbalski klub Bilbao je još ranije izvestio kako neće biti posebnog mesta za okupljanje, ni parkinga za autobuse sa gostujućim navijačima. Ostavili su ih na ulicama i poručili kako svako može da ide gradom kako želi, znali smo da je klopka - izjavila je Ana Manu Karenju čiji je muž zadobio prelom vilice.

Zatim je u dahu nastavila svoju ispovest.

- Ne razumemo. Šta smo trebali da uradmo? Obavestiti sve da smo u lokalu, da smo napadnuti? Oni su ušli unutra sa ciljem da nas pobiju - rekla je ona.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track