MBAPE U CENTRU SKANDALA! Trener ga izveo iz igre, on se obukao i otišao na tribinu kod MAME! Podigla se neviđena bura! (VIDEO)
Foto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

naljutio se

MBAPE U CENTRU SKANDALA! Trener ga izveo iz igre, on se obukao i otišao na tribinu kod MAME! Podigla se neviđena bura! (VIDEO)

Fudbal -

Veliku pažnju fudbalske javnosti privukla je scena sa stadiona Luis II u Monaku.

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike odlučio je da već na poluvremenu izvede iz igre svog najboljeg igrača Kilijana Mbapea, a ovaj se demonstrativno obukao i otišao na tribinu.

Umesto da se premesti na klupu i bude uz ostatak tima, Kilijan je odlučio da ode kod svoje majke, koja mu je inače i agent. Sa njom je odgledao ostatak meča što je samo potvrdilo priče da će na leto i definitivno da postane novi igrač madridskog Reala.

Nakon meča Enrike je prokomentarisao svoju odluku.

"Ovo je bila 100 odsto moja odluka. Pre ili kasnije moraćemo da se naviknemo da igramo bez Mbapea. Ja sam doneo takvu odluku kako bih uradio ono što je najbolje za tim", rekao je Luis Enrike na konferenciji za medije.

Francuski mediji otkrivaju da se PSŽ preko trenera sveti svom najboljem igraču jer je odlučio da napusti klub na leto.

"Na poluvremenu Enrike je samo rekao: 'Kolo Muani umesto Mbapea'. Ništa nije objašnjavao. To je čudno, jer su Enrike i Mbape od početka imali odnos zasnovan na poštovanju, poverenju i razgovoru. Međutim, u poslednje vreme njihov razgovor se sveo na nekoliko reči", prenosi "Le Parisien".

Kurir sport/J.M.

00:23

Mbape čestitao rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track