KAO NEKADA U BARSELONI! Tandem Mesi - Suarez DOMINIRA "preko bare": Argentinac postigao pogodak kakav NE DAJE SVAKI DAN! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

mls

KAO NEKADA U BARSELONI! Tandem Mesi - Suarez DOMINIRA "preko bare": Argentinac postigao pogodak kakav NE DAJE SVAKI DAN! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Intera iz Majamija razbili su Orlando (5:0) u derbiju Floride, a kao što se i očekuje blistali su urugvajski napadač Luis Suarez i Lionel Mesi, najbolji fudbaler svih vremena. Nekadašnjima saigračima iz Barselone toliko se igrao fudbal da su obojica upisali po dva gola, dok je Suarez imao i dve asistencije, uz jedan pogodak koji mu je poništio VAR. Ipak, najjači utisak sa meča je gol Lionela Mesija, jer je Argentinac zatresao mrežu nakon udarca glavom, što se stvarno ne dešava često!

Nakon jedne odlične kontru koju je Luis Suarez vukao po levom boku, Lionel Mesi ostao je usamljen na drugoj stativi. Urugvajac je video to i idealno pronašao saigrača, koji je preciznim udarcem poslao loptu u mrežu. Mesi je tom prilikom uhvatio na pogrešnoj nozi golmana Orlanda, Peruanca Pedra Galesea, koji nije mogao da reaguje.

Usledilo je salvlje igrača Majamija, a Lionel Mesi se odmah okrenuo i pogledom potražio Suareza, kojem se zahvalio za asistenciju. Pogledajte pogodak kojim je Lionel Mesi postavio konačan rezultat u derbiju Majamija i Orlanda, dva tima sa Floride u MLS ligi:

Podsećamo, Inter Majami je u prvom kolu nove sezone savladao Real Solt Lejk (2:0), a zatim u drugoj rundi remizirao protiv Los Anđeles Galaksija. Na tom meču strelci su bili Dejan Joveljić i Lionel Mesi, a utakmicu je pratio i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, kojeg u narednom periodu očekuju izazovi na turniru u Indijan Velsu.

Sa sedam osvojenih bodova Lionel Mesi i njegova ekipa trenutno zauzimaju prvo mesto na istoku MLS lige. Deluje da je tim sada daleko ozbiljniji nego kada ga je Argentinac pojačao, a na to su uticali i fudbaleri koje je privukao u Majami. Mesijevi saigrači danas su Đordi Alba, Serhio Buskets i Luis Suarez, sa kojima je svojevremeno delio svlačionicu i u Barseloni.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track