RAZGOVOR GEORGINE RODRIGEZ I JELENE KARLEUŠE POTRESAO PLANETU! Da li je Ronaldova izabranica otkrila Kristijanovu VELIKU TAJNU?
Foto: Printscreen / Twitter / centregoals

svet bruji

RAZGOVOR GEORGINE RODRIGEZ I JELENE KARLEUŠE POTRESAO PLANETU! Da li je Ronaldova izabranica otkrila Kristijanovu VELIKU TAJNU?

Fudbal -

Jelena Karleuša i Georgina Rodrigez srele su se na Nedelji mode u Parizu, a njihov razgovor potresao je fudbalski svet. Strani mediji bruje o tome da je Georgina upravo "srpskoj divi" otkirla kada će Kristijano Ronaldo završiti karijeru!

Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama čuje se kako Georgina Karleuši kaže sledeće:

- Još godinu dana i završava. Možda dve, ne znam - rekla je Georgina i izazvala "zemljotres" na društvenim mrežama.

Mnogi su ovaj razgovor povezali sa krajem karijere Kristijana Ronalda i sa pravom su se zapitali da li su Georgina i Jelena pričali upravo o jednom od najboljih fudbalera planete svih vremena, te da li je izabranica legendarnog Portugalca baš Karleuši dala svetsku ekskluzivu o kraju velike karijere.

U prilog tome ide i stajling u kom se Georgina pojavila na modnoj pisti. Ona je nosila haljinu inspirisanu Kristijanovim dresom, sa istaknutim brojem 7 i njegovim potpisom.

Georgina Rodrigez
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ronaldo je nedavno napunio 39 godina i trenutno nastupa u Saudijskoj Arabiji za Al Nasr, a kada će stvarno završiti karijeru ostaje da se vidi.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track