"TAJ MOMAK BI REŠIO PROBLEME SRBIJE U NAREDNIH 10 GODINA!" Jasna poruka Fudbalskom savezu: Džajić i Piksi da idu po njega!
Foto: EPA Anna Szilagyi

BISER

"TAJ MOMAK BI REŠIO PROBLEME SRBIJE U NAREDNIH 10 GODINA!" Jasna poruka Fudbalskom savezu: Džajić i Piksi da idu po njega!

Fudbal -

Istoga dana kada je Fudbalski savez Srbije saopštio da je Aleksandar Pavlović poručio da mu je potrebno još malo vremena da izabere za koju reprezentaciju će da igra, ovaj fudbaler je odigrao odličnu utakmicu u Ligi šampiona.

Vezista koji bira između Srbije i Nemačke bio je starter u revanš meču osmine finala Lige šampiona između Bajerna i Lacija.

Bavarci su pobedili rezultatom 3:0 i tako nadoknadili gol zaostatka iz prvog meča i plasirali se u narednu fazu.

Pavlović je odigrao celu utakmicu, a o njemu je govorio Ranko Stojić u studiju televizije "Arena sport".

On je poručio da bi iz FSS trebalo da budu uporni jer smatra da bi odluka Pavlovića da igra za Srbiju mogla da bude fantastična stvar za našu nacionalnu selekciju.

- Možda se ovo nekom neće svideti, ali ako je potrebno neka najtežu artiljeriju pošallju na razgovore sa roditeljima i igračem - poručio je Stojić i dodao:

- Dragan Džajić i Dragan Stojković Piksi su ti ljudi. Džajić bi trebalo da priča sa Aleksandrovim roditeljima, ima veliki uticaj na mnoge ljude, pogotovo one starije generacije. Zbog rejtinga, imena i svega što je predstavljao. A, Stojković da razgovara sa igračem, da mu se kaže da je našoj reprezentaciji neophodan.

Pavlović ima 19 godina, ali već je pokazao mnogo.

- To je momak koji bi rešio mnoge probleme u našoj selekciji u sledećih deset godina. Nema niko pravo da reaguje sujetom ili bilo čime drugim kad je u pitanju opšti interes. Ne preterujem, na osnovu viđenog, apsolutni je interes da se Pavlović priključi Srbiji - poručio je Stojić.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track