OZBILJNA PANIKA U PARTIZANU, STARTER NEĆE IGRATI U DERBIJU: Povreda nije nimalo naivna! Neće igrati protiv Crvene zvezde!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

alarm

OZBILJNA PANIKA U PARTIZANU, STARTER NEĆE IGRATI U DERBIJU: Povreda nije nimalo naivna! Neće igrati protiv Crvene zvezde!

Fudbal -

Alarm u Humskoj i veliki problem za trenera FK Partizan Igora Duljaja pred 172. večiti derbi i duel protiv Crvene zvezde u subotu na Marakani.

Igor Duljaj
foto: Starsport

Nema samo trener crveno-belih Vladan Milojević glavobolju, jer neće moći da računa na Vladimira Lučića. Krilni fudbaler Crvene zvezde doživeo je tešku povredu protiv TSC u Bačkoj Topoli, jer su mu stradali prednji ukršteni ligamenti. Predstoji mu operacija i pauza od šest meseci.

Svetozar Marković, kapiten i defanzivac Partizana, nije igrao protiv Železničara u Humskoj. Crno-beli su dobro sakrivali povredu svog fudbalera, koji se nekoliko nedelja unazad žali na bol u kolenu. Nije se pojavio na treningu u ponedeljak i medicinski tim je odmah reagovao. Urađena mu je magnetna rezonanca koja je pokazala da povreda nije naivna.

Svetozar Marković
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Svetozar Marković mnogo je važan igrač u odbrani Partizana, a bio je ključan i u nekoliko utakmica kada je postizao golove posle prekida. Trener Igor Duljaj moraće da odluči ko će igrati u paru sa Bojanom Kovačevićem, koji je pred kraj prelaznog roka stigao iz Čukaričkog.

Šansu je dobijao Aleksandar Filipović, koji je više desni bek nego štoper. Na poziciji defanzivca Igor Duljaj na raspolaganju ima još Natana de Medinu i Sinišu Saničanina, koji je gotovo otpisan od struke crno-belih. Deluje da je Aleksandar Filipović, barem zasad, najbliži startnoj postavi Partizana u 172. večitom debriju protiv Crvene zvezde, u subotu od 17.00 sati, na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track