MODRIĆ SE ONESVESTIO OD ALKOHOLA! Spavao pored WC šolje, skupoceni sat odleteo na pod, izbacivač ga stavio na rame i izneo...
Foto: Back Page Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

HIT PRIČA

MODRIĆ SE ONESVESTIO OD ALKOHOLA! Spavao pored WC šolje, skupoceni sat odleteo na pod, izbacivač ga stavio na rame i izneo...

Fudbal -

Luka Modrić važi za fudbalera koji tokom karijere nije imao puno skandala, a s obzirom na to da i sa 38 godina igra na najvišem nivou, možemo da pretpostavimo da i te kako vodi računa o svom telu i zdravlju.

Međutim, nije uvek bilo tako...

Nekadašnji Modrićev saigrač, Džermejn Dženas, otkrio je detalje jedne noći iz Londona kada su obojica igrali za Totenhem. Bilo je to 2008. godine, a hrvatski vezista je tek potpisao ugovor sa "Pevcima".

- Imali smo noćni izlazak i tada smo prvi put mogli da vidimo ko su novi igrači. O, moj Bože... Tu je bio jedan Modrić. Iskreno, svi hrvatski igrači bili su klasa, ali su voleli da popiju. Bili smo u klubu i odjednom su počeli da me udaraju po ramenu, čak nije bilo ni kasno, oko 22 sata. Govorili su mi da im je potrebna pomoć. Otišao sam u WC i imao sam šta da vidim - prisetio se Dženas.

Modrić i Dženas
Modrić i Dženasfoto: EPA/ANITA MARIĆ

Nekadašnji reprezentativac Engleske koji je karijeru završio 2014. godine, otkrio je i kakav prizor je zatekao.

- Luka je tamo spavao kraj WC šolje. "Rolex" mu je odleteo s ruke i morao sam da ga uzmem. Na kraju ga je izbacivač samo stavio na rame i izno iz toaleta, a svi smo ga odneli kući i stavili u krevet - objasnio je Englez.

Kurir sport

Bonus video:

02:01

GASIO SAM LOZU SAM PIVOM! 80% ESTRADE JE NA ALKOHOLU Bojan Tomović o piću: Bolje da sam pijan, nego da pomišljam NA NAJGORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track