JOVANOVIĆ BRANIO NEODBRANJIVO - POSLE MEČA IZNEO IMPRESIJE: Osvojili smo samo bod i ništa više od toga (VIDEO)
Foto: Starsport©

172. večiti derbi

JOVANOVIĆ BRANIO NEODBRANJIVO - POSLE MEČA IZNEO IMPRESIJE: Osvojili smo samo bod i ništa više od toga (VIDEO)

Fudbal -

Golman fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Jovanović rekao je da crno-beli mogu da budu zadovoljni osvojenim bodom u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde.

"Derbi je opravdao očekivanja, mislim da su ljudi videli zaista lepu predstavu sa obe strane. Jedan bod i nama i Zvezdi, idemo dalje", rekao je Jovanović za Arenu sport.

"Posle crvenog kartona nije bilo lako, dali smo od sebe i na kraju možemo da budemo zadovoljni. Opet, imali smo 2:1, šteta, mogli smo danas da napravimo jedan veliki korak, ali idemo dalje", dodao je on.

"Osvojili smo samo bod i ništa vise od toga. Idemo utakmicu po utakmicu, ima još mnogo da se igra. Pohvalio bih i saigrače koji su se borili", rekao je Jovanović posle meča.

03:08

Aleksandar Jovanović posle 172. večitog derbija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su u Beogradu nerešeno 2:2 u 172. "večitom" derbiju, u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

Pred punim stadionom "Rajko Mitić", domaća Zvezda je povela golom Uroša Spajića, a Partizan je preokrenuo golovima Mateusa Saldanje u prvom minutu naknade prvog poluvremena i Alda Kalulua u 49. minutu. Na 2:2 je poravnao Šerif Endiaje u 67. minutu.

Crno-beli su od 74. minuta igrali sa desetoricom, pošto je Ksander Severina dobio drugi žuti karton zbog prekršaja.

Partizan je zadržao prvo mesto na tabeli i ima 60 bodova, bod više od Zvezde.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track