RADNIČKI TRAŽI HITAN SASTANAK U FSS: Nišlije se oglasile nakon što je Nikola Trajković najavio odlazak iz srpskog fudbala!
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

RADNIČKI TRAŽI HITAN SASTANAK U FSS: Nišlije se oglasile nakon što je Nikola Trajković najavio odlazak iz srpskog fudbala!

Fudbal -

Nova bura u srpskom fudbalu podigla se nakon utakmice Železničara i Radničkog iz Niša.

Pančevci su su slavili 3:2, a nakon meča trener Radničkog Nikola Trajković revoltiran sudijskim odlukama najavio je odlazak iz srpskog fudbala.

Posle svega, reagovao je i niški tim koji je tražio hitan sastanak sa vrhom Fudbalskog saveza Srbije, predsednikom Draganom Džajićem, potpredsednikom Branislavom Nedimovićem, generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem, ali i predsednikom Sudijske komisije Dejanom Santračem. Nišku delegaciju činiće predsednik Upravnog odbora Dragan Marković, direktor kluba Dejan Propadalo, jedan član Upravnog odbora i advokat.

Povod sastanka je otvaranje dijaloga, kao i pronalaženje načina za rešavanje problema koji su se stvorili na poslednjoj, ali i prethodnim utakmicama koje je Radnički igrao, a za koje niški klub smatra da ne idu nikome u prilog. Takođe, još jedan od razloga je i taj što se Nišlije pribojavaju da se ostvari prognoza doskorašnjeg trenera Nikole Trajkovića i da sportisti počnu da odlaze iz zemlje zbog suđenja. Posle svega što se izdešavalo na terenu, iz kluba smatraju, da bi u rešavnje problema trebalo da se uključi i stručna javnost

Radnički je poslao dopis u FSS i čeka odgovor.

"Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša zahteva hitan sastanak sa predsednikom FSS-a, gospodinom Džajićem, potpredsednikom, gospodinom Nedimovićem, kao i generalnim sekretarom, gospodinom Šurbatovićem. Povod sastanka je pronalažnje načina za razrešenje problema koji su se stvorili dešavanjima na poslednjoj utakmici i prethodnim utakmicama koje je Radnički odigrao, a za koje smatramo da nikome ne idu u prilog. Molimo vas da na sastanku obavezno bude prisutan i gospodin Dejan Santrač, predsednik Sudijske komisije. Molimo vas da odgovor dobijemo u roku od 24 sata od prijema ovog e-maila", piše u dopisu Radničkog.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track