DOBILA NAGRADU ZA NAJLEPŠI POLNI ORGAN! Tvrdi da je čuveni fudbaler sa njom IMAO AFERU, a njen intimni deo dobio 65.000 glasova
Foto: Instagram/feercamppos

BIZARNO

DOBILA NAGRADU ZA NAJLEPŠI POLNI ORGAN! Tvrdi da je čuveni fudbaler sa njom IMAO AFERU, a njen intimni deo dobio 65.000 glasova

Fudbal -

Brazilska manekenka tvrdi da je imala intimne odnose sa Nejmarom, popularna je na Instagramu, a aktivna je i na platformi za odrasle, sada je dobila bizarnu nagradu.

Fernanu Kampos na društvenoj mreži Instagram prati preko 815.000 ljudi, a na svom nalogu redovno kači fotografije na kojima je u izazovnim izdanjima.

Prema izveštajima medija iz Brazila, Fernanda je osvojila nagradu za najlepšu vaginu u Brazilu, na takmičenju koje je promovisala Fama Pop agencija koja podržava kreatore sadržaja za odrasle.

Ona je osvojila oko 65.000 glasova, što govori o neverovatnoj popularnosti ovog takmičenja.

- Koristim puno hidrantnog ulja i radim samo uklanjanje dlaka. Ne koristim brijač i vruć vosak. Imam male tajne, posle depilacije se kupam u ledenoj vodi - otkrila je Fernanda.

Iako je sama stigla do velike popularnosti, mnogi je znaju po tvrdnjama da je Nejmar imao aferu sa njom. Nakon što je osvojila ovu bizarnu nagradu, poručila je ukratko:

- Sada razumete šta je Nejmar video!

Poručila je i da na platformi za odrasle govori o tome kako neguje svoj intimni deo.

- I muškarci to vole, to je sadržaj koji se najviše dopada. Čak i više od najeksplicitnijih video zapisa.

Kurir sport/metropoles.com

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja