BIĆE VATRE U LIGI ŠAMPIONA! Arsenal iz svih oružja puca na Porto! Barselona i Napoli za SPAS SEZONE u derbiju "Dijega Maradone"
Foto: www.crvenazvezdafk.com

neizvesno

BIĆE VATRE U LIGI ŠAMPIONA! Arsenal iz svih oružja puca na Porto! Barselona i Napoli za SPAS SEZONE u derbiju "Dijega Maradone"

Fudbal -

Nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Ligi šampiona. Četiri tima su prošle nedelje obezbedili plasman u četvrtfinale, a ove sedmice će još toliko. Večeras su na programu dve izuzetno kvalitetne utakmice, a slobodno možemo reći da će goreti u Londonu i Barseloni.

Na "Emiratima" Arsenal dočekuje Porto koji je pogotkom Galena u nadoknadi prve utakmice došao do zlata vredne pobede i bitne zalihe pred revanš. Nema sumnje da će "tobdžije" svim silama krenuti na gol Portugalaca, ali je i klub sa "Dragaa" pokazao koliko može da bude opasan u kontrama preko veoma brzih krilnih igrača.

Galeno, Porto
foto: MIGUEL RIOPA / AFP / Profimedia

Domaći klub jeste favorit i uz kvalitet koji imaju očekuje se da preobrode ovu prepreku u vidu tima Serža Konseisaa, ali već se u prvom meču ovih ekipa pokazalo da ne pobeđuje uvek bolji tim.

Drugi meč večeri je na papiru još uzbudljiviji i kvalitetniji. Posle 1:1 u Napulju, Barselona igra kod kuće sa italijanskim klubom koji se ove godine baš muči u domaćem prvenstvu.

Napoli, Viktor Osimen
foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Nalaze se tek na 7. mestu što je za klub renomea Napolija izuzetno slabo, pogotovo nakon šampionske titule prošle sezone. Ipak, rane iz Italije pokušaće da zaleče u Ligi šampiona protiv Katalonaca kojima takođe ne cvetaju ruže u Španiji.

Ćavijev tim je tek treći u La Ligi i obe ekipe najelitnije evropsko takmičenje vide kao poslednju slamku za spas sezone. Ono što treba istaći jeste istorijska povezanost dva tima oličena u liku Dijega Armanda Maradone koji je igrao za oba kluba.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track