RAZBIJENA OPASNA BANDA KOJA JE PLJAČKALA FUDBALERE! Ojadili slavne asove: Pratili šta objavljuju na mrežama, pa upadali u kuće!
Foto: EPA / Quique Garcia

dolijali

RAZBIJENA OPASNA BANDA KOJA JE PLJAČKALA FUDBALERE! Ojadili slavne asove: Pratili šta objavljuju na mrežama, pa upadali u kuće!

Fudbal -

Španska policija uhapsila je šest članova bande osumnjičenih za brojne brojne provale i pljačke u domovima bogatih pojedinaca u Madridu, među kojima su i slavni fudbaleri Radamel Falkao i Brazilac Rodrigo iz Real Madrida.

Policija otkriva da su pljačkaši od jula 2022. godine izvršili niz provala u bogatim četvrtima u Madridu.

Među žrtvama su bili Kolumbijac Radamel Falkao, igrač Rajo Valjekana i Rodrigo Silva de Goes, mladi as Real Madrida.

Policija je saopštila da su osmumnjičeni pokazali "visok stepen profesionalizma". Proučavali su video snimke i fotografije koje su igrači i članovi njihovih porodica objavljivali na društvenim mrežama kako bi prikupili informacije o kućama i saznali kada će biti odsutni. Osumnjičeni su pregledali i bezbedonosne sisteme kako bi našli način kako da upadnu u kuću.

U provali koja se dogodila u maju prošle godine pobegli su sa "ulovom" od 500 hiljada evra u satovima i nakitu.

Privedeno je pet muškaraca i jedna žena, a policija je zaplenila 10 satova, nakit, 3.300 evra u gotovini i dva vazdušna pištolja.

Trojica privedenih su zadržana u pritvoru, a u toku je istraga po optužbama za razbojništvo uz upotrebu sile, jedno razbojništvo uz nasilje i zastrašivanje, falsifikovanje isprava i pranje novca.

Kurir sport/J.M.

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track