VEČERA U ELITNIM RESTORANIMA, A DECA MU ŽIVE U MRAKU! Naslednici poznatog fudbalera žive BEZ STRUJE, dok on zarađuje 19 miliona!
Foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia, screenshot

BRUKA

VEČERA U ELITNIM RESTORANIMA, A DECA MU ŽIVE U MRAKU! Naslednici poznatog fudbalera žive BEZ STRUJE, dok on zarađuje 19 miliona!

Fudbal -

Prema određenim izvorima Lukas Ernandez u Pari Sen Žermenu zarađuje oko 19 miliona evra, a prema njegovoj bivšoj ženi, Ameliji Ljorente, ne plaća račune za struju, pa njegova deca večeraju u mraku.

Lukas i Amelija imaju dvoje dece, a dospeli su u centar pažnje šire javnosti u aprliu 2023. godine kada je Amelija javno prozvala Lukasa za preljubu. Njih dvoje su se razišli, a na društvenoj mreži Instagram pojavila se sledeća poruka.

- Možeš da prestaneš da igraš na dve strane, Lukase. Kristina, poklanjam ti ga. Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoje dece koju uopšte ne dolaziš da vidiš - poručila je tada Ljoreneteova Ernandezu.

Njihovu vezu obeležili su brojni skandali. Pre šest godina fudbaler je navodno pretukao suprugu, ali ona je uzvratila pa su oboje dobili krivičnu prijave. Fudbaler je dobio zabranu prilaska, ali su se ubrzo pomirili.

Sada, godinu dana nakon definitivnog razlaza, Amelija je, opet javno, optužila Lukasa da ne plaža račune za struju i da zbog toga njegova deca večeraju u mraku.

- Lukase, hvala ti što si vratio račune za struju za kuću svoje dece. Već smo imali večeru sa svećama - poručila je ona.

Za to vreme, Ernandez večera u elitnim restoranima, vozi luksuzne automobile i nosi skupocene satove.

U karijeri je imao samo dva transfera, dva kluba su na ime obeštećenja isplatila 125 miliona evra.

Bajern je dolazak iz Atletiko Madrida 2019. godine platio 80 miliona, a Pari Sen Žermen prošlog leta 45 miliona ekipi iz Minhena. Prema izvorima, na nedeljnom nivou Ernandez zaradi oko 350.000 evra.

Bonus video:

05:52

BIBA STRUJA PONOVO STAVLJA ŽIVOT NA KOCKU: Pustiću 1.000.000 volti kroz telo i istopiti cipele! SRBIJA U ŠOKU POSLE OVE IZJAVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track