LALATOVIĆ BI MOGAO DA NAPUSTI SUBOTICU! IZGLEDA DA MU JE PREKIPELO: Želi ga jedan klub iz Superlige! To bi bila prava BOMBA!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

vruće na severu

LALATOVIĆ BI MOGAO DA NAPUSTI SUBOTICU! IZGLEDA DA MU JE PREKIPELO: Želi ga jedan klub iz Superlige! To bi bila prava BOMBA!

Fudbal -

Najavio je Nenad Lalatović da ozbiljno razmišlja da napusti Spartak i Suboticu. Bilo je to za vikend, posle poraza od TSC u Superligi.

Nenad Lalatović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Pauza tokom reprezentativnih obaveza mogla bi da bude prelomna za Nenada Lalatovića. Nije tajna, a govorio je on i sam na konferenciji, posle meča sa TSC, da ima nekoliko primamljivih ponuda iz Superlige, ali i inostranstva.

Opet, Nenad Lalatović nikada dosad u karijeri nije napuštao ekipu tek tako. Postojali su ozbiljni razlozi. A, u Spartaku iz Subotice ih ima napretek. Klub je tokom zimske pauze prodao trojicu igrača iz startne postave Strahinju Tanasijevića (Njujork siti, SAD), Vladana Vidakovića (Maribor, Slovenija, Iverdon Švajcarska) i Luku Bjelovića (Rubin, Rusija). A, zamene nisu stigle. Na proteklih sedam utakmica u prvenstvu Srbije, Subotičani su upisali jednu pobedu, tri remija i tri poraza.

Novi Pazar je klub koji je najozbiljnije zainteresovan za Nenada Lalatovića. I ranijih godina, srpski trener koketirao je sa ekipom iz Raške. Uvek je bilo uzajamnih simpatija sa obe strane, što je opštepoznato. Novi Pazar ima kvalitetan tim, međutim izostali su rezultati. Posebno, u prolećnom delu sezone. Čini se da je izbor Igora Matića za trenera bio pogrešan i toga su svesni u Novom Pazaru. Umesto da se bore za četvrtu poziciju i izlazak u Evropu, doveli su u pitanje plasman u plej-of. Očigledno je da uprava Novog Pazara traži modus kako da se zahvali Matiću koji ima čvrst ugovor i privoli Lalatovića da dođe u grad na Jošanici.

Nenad Lalatović
foto: Starsport©

Vojvodina i Čukarički su druga dva kluba koja su ispipavala puls Nenada Lalatovića. Novosađani imaju sjajno iskustvo sa popularnim Lalatom, jer su sa njim osvojili poslednji trofej u klupskoj istoriji, Kup Srbije, a i bili konkurentni u prvenstvu. Takođe, Lalatović je ostavio ozbiljan trag i na Banovom brdu.

Sada je na potezu Nenad Lalatović, ali i uprava Spartaka iz Subotice. Naredni dani pokazaće da li će Lalatović napustiti sever Bačke, ili će nastaviti sa radom i pokušati da ekipu uvede u plej-of, bez obzira na skroman igrački kadar.

Kurir sport/A. R.

13:00

Lalatović iz Ukrajine za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track