ANDREJ ŠEVČENKO U SKOPLJU: Predsednik FS Ukrajine na poklon dobio dres makedonske reprezentacie
Foto: Profimedia

REPREZENTACIJA

ANDREJ ŠEVČENKO U SKOPLJU: Predsednik FS Ukrajine na poklon dobio dres makedonske reprezentacie

Fudbal -

Predsednik Fudbalskog saveza Ukrajine i nekadašnji proslavljeni fudbaler Andrej Ševčenko boravi u Skoplju, gde prati utakmice Elitne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo do 19 godina.

To je na Fejsbuku (facebook.com/www.ffm.mk) ;objavio predsednik Fudbalske federacije Makedonije (FFM) Muamed Sejdini, uz fotografije sa Ševčenkom sa kojim je zajeno gledao utakmcu omladinskih reprezentacija Severne Makedonije i Ukrajine.

Sejdini je Ševčenku oklonio dres makedonske fudbalske reprezentacije i napisao: "Andrej je naš dragi gost. Zajedno delimo iskustva i na čestim sastancima UEFA. Zahvalio na gostoprimstvu i dobroj organizaciji turnira".

Mlada reprezentacija Severne Makedonije do 19 godina izgubila je ;2:0 od Ukrajine u meču prvog kola mini kvalifikacionog turnira održanog u Skoplju, dok je Švajcarska sacladala Letoniju sa 1:0.

U drugom kolu omladinci Severne Makedonije odmeriće snage sa Švajcarskom, dok Ukrajina igra protiv Letonije (ffm.mk/kvalifikaciski-turnir-vo-skopje-makedonija-do-19-porazena-od-ukraina-vo-prvoto-kolo).

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track