UROŠU SPAJIĆU KAO DA JE SUĐEN ZENIT: Posle 13 godina ponovo u dresu Crvene zvezde protiv ruskog velikana! Subota je dan za Delije!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

prijateljska

UROŠU SPAJIĆU KAO DA JE SUĐEN ZENIT: Posle 13 godina ponovo u dresu Crvene zvezde protiv ruskog velikana! Subota je dan za Delije!

Fudbal -

Defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić je kao omladinac odigrao je prijateljski meč sa Zenitom 2011. godine na Marakani.

Uroš Spajić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sada, tačno 13 godina kasnije ovaj put u dresu prvog tima Crvene zvezde igraće Uroš Spajić protiv kluba iz Rusije. U subotu crveno-beli dočekuju ekipu iz Sankt Peterburga od 19.00 časova, a kapije stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene za sve navijače. Uz besplatan ulaz.

- Susret sa Zenitom iz 2011. godine mi je ostao u najlepšem sećanju. Tada su protiv ruskog kluba igrali uglavnom mlađi igrači, među kojima sam bio i ja, kao i nekoliko prvotimaca. Mnogo nam je značila ta utakmica, bio je prelep osećaj igrati protiv kluba kao što je Zenit. Tribine su bile ispunjene, atmosfera je zaista bila neverovatna, a gost na utakmici je bio i Vladimir Putin. Bilo je to lepo iskustvo za mene, ali i dobar meč, koji se završio nerešenim rezultatom - istakao je Uroš Spajić.

Iskoristio je štoper Crvene zvezde da pozove navijače na predstojeći prijateljski duel sa Zenitom.

- Pozivam navijače da dođu na utakmicu, koja se igra u subotu, biće lep dan, a meč se igra u dobrom terminu. Svi oni koji dođu će uživati na stadionu, imaće priliku da gledaju verujem dobar fudbal, iako je u pitanju prijateljska utakmica, tokom reprezentativne pauze. Očekujem sjajnu fudbalsku predstavu i lep događaj sa našim prijateljskim klubom. Negujemo prave vrednosti, a utakmica koja je pred nama je još samo jedna potvrda toga. Zvezdaši, vidimo se na Marakani - poručio je Uroš Spajić.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track