ISPLIVAO SNIMAK! Ovako je UHAPŠEN čuveni brazilski fudbaler: Igrao za Real i Milan, sada će ROBIJATI zbog SILOVANJA! (VIDEO)
Foto: AGIF / ddp USA / Profimedia

čeka ga kazna

ISPLIVAO SNIMAK! Ovako je UHAPŠEN čuveni brazilski fudbaler: Igrao za Real i Milan, sada će ROBIJATI zbog SILOVANJA! (VIDEO)

Fudbal -

Brazilac Robinjo uhapšen je u četvrtak uveče u Santosu po nalogu Višeg suda i sproveden je u zatvor gde će morati na izdržavanje devetogodišnje kazne zbog silovanja, a sada se pojavio i snimak njegovog hapšenja.

Robinjo je osuđen u odsustvu u Italiji, ali je mislio da je miran u domovini jer Brazil ne izručuje svoje državljane. Ipak, italijansko pravosuđe zatražilo je da nekadašnji igrač klubova poput Real Madrida i Milana kaznu služi u Brazilu, pa je usledilo hapšenje zbog zločina koji se dogodio još krajem januara 2013. godine.

Tada su Robinjo, njegov prijatelj Rikardo Falko, kao i još četvorica muškaraca silovali jednu Albanku u garderobi jednog noćnog kluba u Milanu, a optuženi su se branili da se odnos desio uz pristanak.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track