NOVA BRUKA ORLIĆA: Još bride obrazi od 1:9 protiv Engleske, a sada nam i Luksemburg uzeo bod
Foto: FSS

Totalni raspad

NOVA BRUKA ORLIĆA: Još bride obrazi od 1:9 protiv Engleske, a sada nam i Luksemburg uzeo bod

Fudbal -

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, igrači do 21 godine, nije uspela da savlada Luksemburg u kvalfiikacijama za Evropsko prvenstvo.

Tim je u oktobru prošle godine poražen od Engleske sa 9:1, sada je u gostima odigrao 1:1 (0:1) i sveo šanse za baraž na minimum.

Tim Ljubinka Drulovića je poveo golom Stefana Mitrovića već u 4. minutu, ali to kao da je uspavalo srpski tim.

Domaćin je u 51. minutu stigao do izjednačenja. Gol je postigao Gonsalveš, koji je šutirao sa oko 18 metara iz slobodnog udarca.

Na tabeli vodi Engleska sa 15 bodova iz šest utakmica. Isti broj bodova ima i Ukrajina, ali iz pet utakmica. Srbija je treća sa 10 bodova iz šest utakmica. Na začelju su Luksemburg sa četiri boda, Severna Irska sa tri, koliko ima i Azernejdžan.

STRELCI: 0:1 Mitrović 4, 1:1 Gonsalveš 51. Stadion: „Emil Majriš“ u Eč sur Lazetu. Sudija: Hrisovalantis Teuli (Kipar).

LUKSEMBURG: Šedvajler, Tores, Agostineli, Siner, Lohel, Flik, Berberi (74. Korea), Gonsalves, Englaro (86. Beverli), Rodriges (74. Hoka), Embalo (59. Videira). Selektor Dan Huet

SRBIJA: V. Ilić, Kovačević (86. Lazetić), M. Ilić, Drezgić, Lazić (79. Mimović), Lukić, Stevanović, Prijović (69. Pantović), Kabić (79. Miladinović), Vlahović (69. Gluščević), S. Mitrović. Selektor Ljubinko Drulović

Kurir sport

Bonus video:

00:41

koreografija delija na 172. večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track