JOVELJIĆ BLISTA "PREKO BARE" - OPET JE ZATRESAO MREŽU! Amerika bruji o čudesnom Srbinu: Nastavio golgeterski niz - PET OD PET!
Foto: Scott Winters/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

BRAVO

JOVELJIĆ BLISTA "PREKO BARE" - OPET JE ZATRESAO MREŽU! Amerika bruji o čudesnom Srbinu: Nastavio golgeterski niz - PET OD PET!

Fudbal -

Srpski fudbaler Dejan Joveljić igra fenomenalno na startu nove sezone u američkoj MLS ligi.

Na prvih pet utakmica srpski golgeter postigao je pet golova i tako se izjednačio sa Brajanom Mekbrajdom koji je imao najduži niz na početku jedne sezone u ovom takmičenju.

Los Anđeles Galaksi posle velikog preokreta uspeo je da savlada Kanzas Siti rezultatom 3:2, a jedan od junaka trijumfa bio je i Dejan Joveljić.

Kanzas je poveo golom Nemanje Radoje, nekadašnjeg asa Vojvodine koji je stigao do svog prvenca u MLS. Do kraja poluvremena Kanzas je uspeo da duplira prednost, pošto je u nadoknadi vremena Agada zatresao mrežu za 2:0.

Međutim, u nastavku meča viđena je potpuna dominacija ekipe iz LA. Zavalete je u 72. minutu smanjio na 2:1, a samo tri minuta kasnije Joveljić je zatresao mrežu i doneo izjednačenje svom timu. Konačnih 3:2 postavio je Marko Delgado u 80. minutu.

Kurir sport/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track